calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Doka App Store

Doka-Tools

De app Doka-Tools is een digitale berekeningstool voor uw bouwwerf.

De tijd van omslachtige methoden voor het berekenen van de optimale materiaalinzet is definitief voorbij. Met Doka-Tools optimaliseert u in een mum van tijd de componenten voor Dokaflex-vloerbekistingen en bepaalt u de toelaatbare stijgsnelheid resp. de maximale betondruk van het betonneerproces.

Meer

Dokadek 30

Ontdek de nieuwe Doka-paneel-vloerbekisting Dokadek 30 nu zelf via augmented reality (AR).

De dragerloze, handmatige bekisting in een lichte staalconstructie met gepoedercoate kaders wordt bekleed met samengestelde hout-kunststofplaten en maakt drie werkmethoden mogelijk: met of zonder vaste kop en vroeg ontkisten door bewijs van de betonsterkte. Dokadek 30 is ‘sneller door veiligheid’, het eenvoudige gebruik vindt u in de Dokadek-app.

Meer
DFDS 9

Doka Formwork Design Software 9

Eenvoudig plannen met de nieuwe Doka Formwork Design Software 9

Met Doka Formwork Design Software biedt Doka een eenvoudig toepasbaar planningssysteem voor een optimale bekistingsplanning op uw bouwplaats.

Meer