calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Bezbednost Doke od A(ustrije) do B(eograda)

5.7.2012 | Novosti
Radovi se odvijaju brzo na najvećem projektu mostogradnje u Srbiji tokom više od 30 godina. Dužinom od 929 m i visinom stubova mosta od 200 m, most na Savi je spreman da postane savremeno obeležje srpske prestonice.

Kontakt za štampu

Most preko reke Save sa deset traka na kosim kablovima ima za cilj da ublaži zagušenost saobraćaja u Beogradu i da na taj način poboljša kvalitet života u gradu. Nedavno podignut pešački most omogućuje neophodnu sigurnost na delu ovog ogromnog gradilišta. Zahvaljujući genijalnom rešenju koje je dizajnirala i isporučila Doka Srbija, veliki broj ljudi koji radi na gradilištu može bezbedno da prelazi ulicu i da stigne do ovog velikog infrastrukturnog projekta, ne morajući da čeka prolazeća vozila. Takođe, na glavnom mostu je bio omogućen brzi napredak u izgradnji uz pomoć oplatnih rešenja Doke, prilagođenih po meri.

Sistem nosećih skela Staxo 100 je takođe korišćen na pešačkom mostu, u saradnji sa Doka stepenišnim tornjem. Izgradnja i korišćenje ovog podignutog pešačkog prelaza svakako još jednom pokazuje da se Doka zalaže za brza, bezbedna rešenja na licu mesta.

Ovo bi takođe moglo da Vas interesuje:

Doka predstavlja rešenja iz oblasti skela na sajmu bauma 2022

11.07.2022 | Štampa

Doka otvara internet prodavnicu u Srbiji

01.04.2021 | Štampa

Imate li pitanja o članku? Kontaktirajte nas!

Polja označena * su obavezna!
* Molim Vas, popunite sva obavezna polja!
Upit nije poslat, molimo pokušajte ponovo za kratko vreme!