calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Info centar u Amsttetenu je centar prenosa znanja

25.02.2014 | Štampa
Stručni saradnici kompanije Doka prenose svoje znanje na samom gradilištu. Tako radeći oni osiguravaju da osoblje koje radi sa opremom oplatnog sistema može to da obavlja na jedan „ siguran, brz, efikasan „ način. Isto tako, kompanija Doka takođe klijentima nudi seminare obuke koji kombinuju teoretsko znanje o oplatnim sistemima zajedno sa praktičnim vežbama. Izložbeni prostor kompanije Doka u centru za obuku i izlaganje u Amstettenu osigurava idelnu okolinu, sa mogućnošću obučavanja na mestima koja odgovaraju stvarnim lokacijama.

Kontakt za štampu

Utisci

Veliki izložbeni prostor proizvoda i usluga

2.500 kvadratnih metara Doka foruma pruža sve odgovore na bilo koje pitanje tehnologije oplatnih sistema. Izložbeni prostor se ističe svojom funkcionalnom izložbom izložbenih eksponata stvarne veličine. Ovde se „ u akciji „ mogu iz neposredne blizine posmatrati oplatni sistemi, poput onih koji su korišćeni na izgradnji najviše svetske zgrade, Burj Dubai. Obilaskom foruma posetioci se upoznaju sa višestrukom primenom oplatnih sistema kompanije Doka. Između pojedinih izložbenih delova nalazi se nekoliko interaktivnih putokaza koji obaveštavaju posetioce o zaštitnom znaku kompanije Doka, o prednostima njenih proizvoda i usluga, kao i o njenim osnovnim područjima stručnosti.

Područje u kojem se nalazi zidni oplatni sistem dominira stub, uokviren i sistem oplata od drvenih greda za upotrebu u bilo kojoj situaciji – ručno postavljene oplate Frami, pa sve do unapred složenog Dokaset oplatnog sistema spremnog za postavljanje na određenoj lokaciji.

Svako ko želi videti kako se lako koristi Doka oplatni sistem može to probati na toj izložbi sam za sebe. U zoni u kojoj je formiran tunel posetioci brzo ocene prednosti hidrauličnog tunela koji formiraja nosače, tako što mogu gledati kako se elementi oplatnog sistema zida savijaju pritiskom. „ Sigurno, brzo, efikasno „ je tehnologija oplatnog sistema za mostove koja je ilustrovana reprodukcijom modela u razmeri 1:5. Jedan 17 metara visok betonski zid prikazuje celi svet vertikalne tehnologije oplatnog sistema. Bez obzira gledamo li sisteme vezane za kranove ili samopenjajuće – po svim se tim izložbenim eksponatima može po tom zidu „ penjati „. Jedna „ centralna tačka “ ove izložbe, i to ne na samo jedan način, samopenjajuća je platforma SCP visine jedne osobe. Ona se upotrebljava za formiranje visokih ljuski. Kad se jednom stavi u pogon penjajući mehanizam posetioci se penju na uspinjujućoj platformi kako bi stekli pogled iz ptičije perspektive na celi Doka forum. U zoni koja se odnosi na vidljivi beton ( beton izgrađen sa posebnom oplatom čije se površine više ne obrađuju ) vrlo se lako „ zgrabi „ – upravo tako – uticaj različitih posebnih oblika oplata na betonsku površinu. Brzina sa kojom se premešta 12,5 kvadrata oplatne ploče sa jednog sprata na drugi upravo se impresivno demosntrira pomoću novog stola za dizanje oplate TLS sistem , sa kojim će se od sada pa ubuduće na sve više i više gradilišta oslobađati trošak skupog krana.

Prvi prioritet je prenos znanja

U toj obuci kompanija Doka vrlo veliku važnost poklanja kombinaciji teorije i prakse – upravo zbog toga postoji 500 kvadrata prostora za obuku u južnom delu Doka foruma. Ovde učesnici Doka seminara mogu u praksi primeniti znanje koje su upravo teoretski stekli, sticajući iskustvo u radu „ sigurno, brzo, efikasno „ u raznim delovima kompanije Doka. Svako ko je zainteresovan može se oprobati u postavljanju tornjeva koji nose teret, konzolnog sistema oplata ili sistea oplata, ili pak pri ponovno složenim stolovima Dokamatic korišćenjem prenosnog sistema i dogradne jedinice za pogon. Ova događanja obuci daju jedan aktivni doprinos sigurnosti na radno mestu i efikasnom korišćenju oprema oplatnih sistema na samom gradilištu. Konačno, rukovođenje oplatnim sistemima na pravilan način i efikasno štedi veliku količinu vremena i novca.

Teoretski deo obuke u Doka seminarima obavlja se sa instruktorima u sobama za obuke koje su opremljene sa najnovijom multimedijalnom infrastrukturom. Sa područja gde se održava obuka jasan je pogled prema izložbenom prostoru oplatnih sistema u Doka forumu kroz veliku staklenu površinu. U Doka seminarima koristi se najmodernij tehnika prezentacije kako bi se polaznicima prenelo znanje o oplatnim sistemima u svim područjima građevinske aktivnosti. Iskusni profesionalci iz građevinske industrije u zajednici sa stručnjacima za oplatne sisteme kompanije Doka obaveštavaju polaznike o najnovijim inovacijama i najefikasnijim rešenjima oplatnih sistema u građevinarstvu, tako da stručnjaci prenose znanje i praktično iskustvo takvih posebnih oblasti kao što su mostogradnja, tunelogradnja, vidljivi beton (beton izrađen sa posebnom oplatom čije se površine više ne obrađuju), tehnologija sigurnosti i penjanja. Kompanija Doka takođe organizuje posebne seminare prilagođene potrebama individualnih klijenata. Seminari kompanije Doka su vrlo posećeni i iz jednog drugog razloga – oni pružaju lepu priliku da profesionalci iz građevinske industrije i oni koji su okrenuti prema novinama izmene svoje poglede.

Ovo bi takođe moglo da Vas interesuje:

Doka predstavlja rešenja iz oblasti skela na sajmu bauma 2022

11.07.2022 | Štampa

Doka otvara internet prodavnicu u Srbiji

01.04.2021 | Štampa

Imate li pitanja o članku? Kontaktirajte nas!

Polja označena * su obavezna!
* Molim Vas, popunite sva obavezna polja!
Upit nije poslat, molimo pokušajte ponovo za kratko vreme!