calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Najbrži sistem za povezivanje zidova - Monotec sistem za ankerisanje

02.12.2013 | Štampa
Monotec sistem za ankerisanje je namenjen zidnoj oplati, može se naknadno montirati na samom gradilištu, obezbeđujući korisnicima velike uštede u vremenu i opremi potrebnoj za povezivanje – pri tom nema velikih investicija u nov sistem oplate.

Kontakt za štampu

Utisci

Uz ovo jednostavno unapređenje, građevinske firme mogu i za 25 % da skrate vreme potrebno za radove na ankerisanju oplate. Sistem se idealno prilagođava različitim debljinama zida.

Upotrebom Monotec mehanizma dovoljan je samo jedan čovek za bezbedno, jednostrano fiksiranje sistema, kao i za njegovu pažljivu demontažu. Naročito praktična karakteristika: kombinovana navrtka na Framax Xlife ramovskoj oplati, ne samo da drži anker, već takođe vrši funkciju konektora umesto brzog stezača RU. Ovaj praktični „propratni efekat“ znači da je potrebno 60% manje spojnica!

Upotrebom koničnih ankera takođe se smanjuju troškovi za juvidur cevi i konuse. Monotec je takođe pogodan i za Framax ekstra velike panele, kao i za sve Doka sisteme oplate sa drvenim gredama. Kod ovih poslednjih, anker navrtka se jednostavno postavlja na višenamenski pojas.

Sve u svemu, ovo je inovacija koja ne samo da štedi vreme i smanjuje radove, već takođe znači da ima manje razloga za brigu na gradilištu.

Ovo bi takođe moglo da Vas interesuje:

Doka predstavlja rešenja iz oblasti skela na sajmu bauma 2022

11.07.2022 | Štampa

Doka otvara internet prodavnicu u Srbiji

01.04.2021 | Štampa

Imate li pitanja o članku? Kontaktirajte nas!

Polja označena * su obavezna!
* Molim Vas, popunite sva obavezna polja!
Upit nije poslat, molimo pokušajte ponovo za kratko vreme!