calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Otvaranje novog logističkog centra i upravne zgrade kompanije Doka Serb u Beogradu

14.03.2014 | Novosti
Nakon više od 8 godina prisustva na tržištu Srbije, Crne Gore i Makedonije, uz podršku matične kuće, kompanija Doka Serb otvara svoj logistički centar i upravnu zgradu u opštini Pećinci, naselje Šimanovci, u neposrednoj blizini autoputa Beograd-Šid.
Nova adresa je: Svetogorska 4, 22310 Šimanovci, kontakt telefon: +381 (0)22 400-100, web adresa www.doka.rs.

Kontakt za štampu

Utisci

Doka Serb želi da uz novi objekat podigne nivo usluga prema klijentima na najviši nivo, i obezbedi kompletnu podršku. Širok asortiman proizvoda, kao i usluge projektovanja, pružanje usluge instruktaže, servis i čišćenje opreme, inspekciju robe sa gradilišta, isporuku na vreme- JIT, praktične i teorijske obuke se stalno usavršavaju, i želimo da u novom prostoru i u novim uslovima pružimo maksimalnu vrednost našim klijentima.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, velikom broju referentnih projekata, kvalitetnim i u praksi dokazanim proizvodima, kompletnoj podršci koju pružamo kao i najbitnijem faktoru - snažnom i kompetetnom timu zaposlenih potrudićemo se kao i do sada da opravdamo epitet lidera u polju oplatne tehnika na teritoriji Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Naše drage poslovne partnere očekujemo u novom objektu. Biće nam zadovoljstvo da Vam predstavimo naše proizvode i usluge, i pružimo potrebne informacije neophodne za uspešnu saradnju.

Ovo bi takođe moglo da Vas interesuje:

Doka predstavlja rešenja iz oblasti skela na sajmu bauma 2022

11.07.2022 | Štampa

Doka otvara internet prodavnicu u Srbiji

01.04.2021 | Štampa

Imate li pitanja o članku? Kontaktirajte nas!

Polja označena * su obavezna!
* Molim Vas, popunite sva obavezna polja!
Upit nije poslat, molimo pokušajte ponovo za kratko vreme!