calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Preduzeće Doka Serb d.o.o. iz Beograda je započelo radove na novoj upravnoj zgradi u Šimanovcima

30.08.2013 | Srbija
Preduzeće DOKA Serb d.o.o., srpski ogranak jednog od vodećih proizvođača oplate vrhunskog kvaliteta DOKA GmbH iz Austrije, je u junu 2013. godine započelo sa izgradnjom svoje upravne zgrade u Šimanovcima, opština Pećinci.

Kontakt za štampu

Novi prostor će se sastojati od dvoetažne zgrada, ukupne površine od 1.100 m2 kao i moderno opremljene hale i savremene radionice korisne površine 2.380 m2. Predviđeno je takođe i uređenje pristupnog puta i parkirališta.

Ovom investicijom od 6 miliona eura biće obezbeđeni bolji i savremeniji radni uslovi za sve zaposlene.

Novo moderno skladište, savremeno opremljene radionice i kancelarijski prostor će omogućiti još bolju brigu o klijentima sa teritorije Srbije, Crne Gore i Makedonije. Savremeniji uslovi rada omogućiće efikasnije i kvalitetnije pružanje usluga iz oblasti projektovanja, organizovanja transporta kao i servisiranje opreme i predmontaže oplate.

Radovi na objektu povereni su firmi Gradina iz Zemuna, a prema najavama gospodina Branka Dobričanina, direktora Doka Serb d.o.o., građevinski radovi bi trebalo da budu gotovi do kraja 2013. godine. Nakon toga sledi uređenje enterijera i instaliranje opreme u servisu i magacinu.

Ovo bi takođe moglo da Vas interesuje:

Doka predstavlja rešenja iz oblasti skela na sajmu bauma 2022

11.07.2022 | Štampa

Doka otvara internet prodavnicu u Srbiji

01.04.2021 | Štampa

Imate li pitanja o članku? Kontaktirajte nas!

Polja označena * su obavezna!
* Molim Vas, popunite sva obavezna polja!
Upit nije poslat, molimo pokušajte ponovo za kratko vreme!