ДОКА е световен лидер в разработката, производството и доставката на кофражни технологии, приложими във всички сфери на строителната индустрия. С повече от 160 представителства и логистични центрове в над 70 държави, Дока Груп осигурява бързо и професионално обслужване на клиентите си. Благодарение на основаната през 2004 година дъщерна фирма ДОКА България ЕООД, висококачествените продукти и системни решения на ДОКА са достъпни и на българския строителен пазар.

Online Shop

shop.doka.com

Кофражи

Олекотен рамков кофраж за стени и колони Frami Xlife
Frami Xlife е комплексна система за кофриране на стени, колони и фундаменти. Достатъчно лека за работа на ръка и достатъчно здрава за работа с кран. Дълъг срок на експлоатация благодарение на изцяло поцинкованата конструкция на рамката и специално конструирания Xlife-шперплатов лист с полипропиленово покритие

повече

Рамков кофраж за стени и колони Framax Xlife
Framax Xlife е високоефективна, стоманена рамкова система за бързо кофриране на големи площи. Благодарение на малкия брой свързващи части и гъвкавия растер от 15см се постига скоростно и рентабилно кофриране при отлично качество на получената бетонова повърхност

повече

Тежкотоварно подпорно скеле Staxo 100
Висока носимоспособност (до 97kN на крак) при максимална сигурност.
Здравата стоманена рамка и малкия брой системни части гарантират ефективна и ускорена работа при кофриране на разнообразни в план и височина конструкции.

повече

Модулен кофраж за плочи Dokadek 30
Безгредови, олекотен едроплощен кофраж, позволяващ работа без кран и скоростно кофриране на плочи с дебелина до 50см.
При Dokadek 30 се комбинират предимствата на панелния кофраж с възможностите на Dokaflex за допълване на зоните за изкърпване.

повече

Катерещи и самокатерещи системи
Катерещите и самокатерещите системи на Doka позволяват бърза и сигурна работа дори при големи височини и нестандартна геометрия. Комбинацията между несравнима адаптивност и повишено внимание към сигурността на работните площадки гарантират рентабилна и безопасна реализация и най-предизвикателните проекти.

повече

Едроплощен гредов кофраж Top 50
Гредовият кофраж Top 50 е приспособяема кофражна система, създадена за разрешаване на много и разнообразни задачи. Формата, размерът, схемата на анкерите и обшивката на кофражните платна могат да се напасват към всякакви технологични, конструктивни и архитектурни изисквания.

повече

КОМПОНЕНТИ

Трислойни кофражни платна.

повече

Греди Н20

повече

Телескопични подпори, глави, триноги.

повечеКофражни шпилки и гайки (анкериращи елементи).

повечеКонсумативи (кофражно масло, кофражни тръби, конуси, лайстни).

повечеМногослоен кофражен шперплат.

повече

УСЛУГИ

Възползвайте се от професионалните услуги на висококвалифицираните ни специалисти във всяка една фаза на Вашия проект.

Инженерни услуги

 • Техническа разработка на проекта във всички фази
 • 3D проектиране
 • Изработване на производствени чертежи и монтажни планове
 • Статически изчисления
 • Обучения, демонстрации и консултации в процеса на изпълнение

Кофражна заготовка

 • Проектиране и сглобяване на кофражни форми по индивидуално задание
 • Предварително сглобяване на едроплощни кофражи
Сервизна дейност

 • Почистване и саниране на кофражни елементи
 • Подмяна и ремонт на кофражни компоненти
ПРОЕКТИЯзовирна стена при язовир „Цанков камък.

 • Язовир „Цанков камък” е най-големият язовир строен в България след 80-те години на 20-ти век. Язовирната стена е бетонна, дъгова, с двойна кривина, с максимална височина 130,5м и дължина от 468м.
 • При изграждането на стената са използвани опорни катерещи конструкции D22 и едроплощен стенен кофраж Top 50.Железопътен мост над р. Марица при гр. Свиленград

 • При модернизацията на ж.п. линията Пловдив – Свиленград, беше изграден нов дъгов Железопътен мост над р. Марица при гр. Свиленград.
 • За изпълнението на съоръжението са използвани индивидуално пректирани и предварително заготвени едроразмерни кофражни форми за стълбовете и сводовете.
  Използваните кофражни системи са: тежкотоварно подпорно скеле Staxo 100 и едроплощен стенен кофраж Top 50.Търговски център The Mall, Гр. София

 • Една от знаковите търговски и офис сгради в гр.София. При строителството ѝ са преодолени различни предизвикателства, значителни етажни височини и подпирания. Чрез употребата на кофражни маси Dokamatic и тежкотоварно подпорно скеле Staxo са постигнати скоростни резултати при максимална сигурност.

ДОКУМЕНТИ

Тук ще намерите информация за потребителя за най-често използваните кофражни системи и компоненти Doka. Ако имате допълнителни въпроси или не откривате необходимата Ви информация, моля, свържете се с Вашия търговски представител.


КОНТАКТИ

ДОКА България ЕООД
София, 1588 Кривина
ул. Розова градина №12
тел: +359 2 419 9000
факс: +359 2 419 9001
bulgaria@doka.com

Нашият екип:

инж. Ивайло Ангелов
Ръководител Търговски отдел
+359 897 037 144
Ivaylo.Angelov@doka.com

инж. Борис Янков
Ръководител Технически отдел
+359 898 411 401
Boris.Yankov@doka.com

инж. Владимир Божилов
Търговски отдел
+359 877 302 034
Vladimir.Bozhilov@doka.com

инж. Нано Бургуджиев
Търговски отдел
+359 878 954 339
Nano.Burgudjiev@doka.com

инж. Красимир Бонджов
Търговски отдел
+359 878 10 44 75
Krasimir.Todorov@doka.com

Свържете се с нас чрез формата ни за контакт: