calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Gloednieuw aanbod vult meerdere ontwikkelingen in bekistingsportfolio aan

30-12-2022 | Netherlands
Door het leveren van een breed scala aan bekisting aan te vullen met steigers bied Doka een one-stop-shop concept aan. Hiermee wordt de blijk van toewijding om “echte toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren” bevestigd.

Impressions

Doka presenteert haar nieuwe steiger aanbod.
Tijdens de BAUMA introduceerde Doka de DIBt-gecertificeerde steiger Ringlock onder het merk AT-PAC. Het strategische partnerschap met AT-PAC, een marktleider in industriële steigers, bestaat sinds 2020. Dit heeft geresulteerd in een sterke wereldwijde aanwezigheid die momenteel wordt uitgebreid naarmate Doka zijn internationale voetafdruk consolideert en zijn visie bevordert om klanten wereldwijd holistische oplossingen aan te bieden. De combinatie van de bekistingsportfolio, de steigerbeheersoftware Hi-Vis® en andere aanvullende diensten, positioneert Doka als één enkele bron die gestroomlijnde bouwprojecten over de hele wereld ondersteunt gedurende het gehele bouwproces.

Nieuwe producten uit de Doka World
Veiligheid, flexibiliteit, ergonomie en rendabiliteit op bouwplaatsen zijn de beslissende succesfactoren. Daarom zijn Doka-bekistings- en steigersystemen geoptimaliseerd om aan deze behoeften te voldoen.
- Doka zal een nieuw tijdperk in vloerbekisting inluiden. Ontworpen voor elk type vloergeometrie, beheert de veelzijdige structuur van kleinschalige woningbouw tot grootschalige bouwplaatsen. Tijdens de productontwikkeling lag de focus op het verbeteren van ergonomie, veiligheid en aanzienlijke productiviteitswinsten.
- De upgrade van Framax Xlife plus met een extra systeemhoogte van drie meter, perfect geschikt voor woningbouw. Met de facelift en nieuwe accessoires verhoogt Doka opnieuw de normen in het premiumsegment.
- De alleskunner DokaXlight beschikt over meerdere innovaties met nieuw ontwikkelde componenten waardoor het beproefde wandbekistingssysteem ook in de toekomst als vloerbekisting kan worden gebruikt.
- Op het gebied van infrastructuur ligt de focus op het innovatieve Doka UniKit-systeem.
De componenten kunnen niet alleen met elkaar worden gecombineerd, maar kunnen ook met alle andere Doka-draagtorensystemen worden geïntegreerd. Of het nu gaat om bruggen, tunnels, elektriciteitscentrales of hoogbouw, op basis van modulaire standaardcomponenten kunnen voor elke toepassing voordelige complete ondersteuningsoplossingen worden ontwikkeld. Samen met Doka's bekistingsoplossingen kunnen infrastructuur- en hoogbouwprojecten efficiënt, veilig en zonder interfaces worden uitgevoerd, allemaal vanuit één enkele bron.

Nieuwe digitale oplossingen
Ook 2023 beloofd waardevolle innovaties op het gebied van digitale oplossingen. Zo komt de Easy Formwork Planner beschikbaar voor Nederland, een mobiele applicatie die het plannen van bekisting bijna intuïtief maakt. Het digitale dienstenaanbod van Doka wordt gepresenteerd in drie gebieden: Smart Site, Smart Assistants en Smart Planning. Doka richt zich op digitale oplossingen die gericht zijn op het optimaliseren van de werfactiviteiten en daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan het verhogen van de productiviteit op de bouwplaats. De nadruk ligt op belangrijke aspecten zoals de vereenvoudiging van workflows, meer transparantie en betere uitvoeringskwaliteit.

De reputatie als sterke en betrouwbare partner voor de bouwsector benadrukt Doka volledig met al deze ontwikkelingen.

This could also be of interest for you:

Joining forces: Malaysian based MFE Formwork Technology is now part of Doka

20.02.2024 | Press

Transparent data on greenhouse gas emissions: A growing competitive factor.

News

Stay in the loop and subscribe to our Press Newsletter!

To the registration form

Do you have any questions on the article? Get in touch with us!

Fields marked with * are required.
* Please fill out all required fields!
Message could not be sent – please try again a little later!