calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose
Contact

Declarație privind confidențialitatea pentru Doka Tools

Versiune: Mai 2018

App Icon Doka Tools
Doka Tools AppDoka App Store

I. Obiectul declarației

„Doka” (Doka GmbH, Josef Umdasch Platz 1, 3300 Amstetten, Austria; parte responsabilă în cadrul semnificației GDPR) tratează cu seriozitatea protecția datelor cu caracter personal. Din acest motiv, Doka procesează independent date cu caracter personal în conformitate cu cerințele legislației aplicabile, în special în conformitate cu Reglementarea (UE) 2016/679 a Parlamentului European și a Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protejarea persoanelor fizice la procesarea de date cu caracter personal în raport cu libera deplasare a datelor („GDPR”).

„Date cu caracter personal” reprezintă toate informațiile legate de o persoană fizică identificată sau identificabilă precum numele, adresa, adresa de e-mail sau adresa IP.

Scopul prezentei declarații privind confidențialitatea este de a informa vizitatorii despre scopul și amploarea procesării de date cu caracter personal în aplicația noastră Doka Tools.

II. Procesarea la utilizarea aplicației

Dacă utilizați aplicația noastră exclusiv în scopuri informative, adică dacă nu vă înregistrați și nu transmiteți informații în alt mod, vom colecta doar date cu caracter personal trimise de browserul dvs. Dacă accesați aplicația noastră, vom colecta datele listate mai jos care ne sunt necesare din motive tehnice pentru a vă pune la dispoziție aplicația și pentru a asigura stabilitatea și securitatea acesteia: Adresa IP, data și ora interogării, diferența de fus orar față de Ora Meridianului Greenwich (GMT), conținutul solicitării (pagina specifică), starea de acces/codul de stare HTTP, volumul de date transferat, website-ul de la care provine interogarea, sistemul de operare și interfața acestuia, limba și versiunea de browser, numărul, durata și ora vizitelor, motoarele de căutare și cuvintele cheie utilizate, tipul de browser, rezoluția ecranului și sistemul de operare

Când se generează fișiere PDF cu aplicațiile „Dokaflex Optimierung” și „Dokaflex 30 tec”, va fi necesar să furnizați următoarele date: Proiectul, constructorul, compania și componenta.

Aceste date sunt trimise către Doka și sunt utilizate exclusiv pentru generarea unui fișier PDF. Datele vor fi șterse imediat după crearea fișierului PDF. Datele nu sunt utilizate în niciun alt mod.

Utilizarea fișierelor cookie

Se stochează și fișiere cookie pe dispozitivul de acces al vizitatorului la utilizarea aplicației. Fișierele cookie sunt fișiere de mici dimensiuni care permit stocarea de informații specifice legate de dispozitivul de acces (PC, smartphone etc.) pe dispozitivul respectiv. Acestea sunt utilizate pentru înregistrarea de date statistice despre utilizarea aplicației și pentru analizarea acestor date în scopul îmbunătățirii gamei de servicii. Utilizatorii pot influența utilizarea fișierelor cookie. Majoritatea browserelor au o opțiune care permite limitarea sau respingerea completă a stocării de fișiere cookie. Cu toate acestea, este important de reținut că utilizarea și, în special, ușurința de utilizare va fi limitată în absența fișierelor cookie.

Aplicațiile noastre utilizează următoarele tipuri de fișiere cookie, ale căror aplicabilitate și funcționalitate sunt explicate mai jos:

Fișiere cookie temporare

Fișierele cookie temporare sunt șterse automat la închiderea browserului. Acestea includ în general fișiere cookie de sesiune. Acestea stochează un așa-numit ID de sesiune, care poate aloca diverse interogări de la browserul dvs. către sesiunea mixtă. Acest fapt permite recunoașterea computerului dvs. când reveniți la aplicația noastră. Aceste fișiere cookie de sesiune vor fi șterse când vă deconectați sau închideți browserul.

Fișiere cookie persistente

Fișierele cookie persistente sunt șterse automat după o perioadă specificată care poate diferi în funcție de fișierul cookie. Cu toate acestea, puteți șterge oricând personal fișierele cookie din setările browserului dvs. Acestea sunt utilizate pentru analizarea aplicației (a se vedea „Google Analytics”).

Servicii și aplicații de la terțe părți utilizate

Google Analytics

Această aplicație utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză web al Google Inc. („Google”). Google Analytics utilizează fișiere cookie, fișiere text care sunt stocate pe un computer și care permit analizarea utilizării aplicației. Informațiile generate de fișierul cookie privind utilizarea acestei aplicații sunt transferate de obicei către un server Google din SUA și sunt stocate pe acesta. Dacă este activată anonimizarea adresei IP în această aplicație (_gat._anonymizeIp), adresa IP Google va fi trunchiată în prealabil în Statele Membre ale UE sau în alte state semnatare ale Acordului privind Zona Economică Europeană. Adresa IP completă va fi transferată exclusiv către un server Google din SUA și va fi trunchiată acolo în circumstanțe excepționale. Google va utiliza aceste informații în numele operatorului acestei aplicații pentru evaluarea utilizării aplicației, pentru compilarea de rapoarte privind activitățile aplicației și pentru furnizarea de servicii către operatorul aplicației asociate cu aplicația și utilizarea internetului. Adresa IP trimisă de browser ca partea a Google Analytics nu este fuzionată cu alte date Google.

Stocarea de fișiere cookie poate fi prevenită prin setarea corespunzătoare a browserului, dar trebuie reținut că în acest caz poate deveni imposibilă utilizarea integrală a tuturor funcțiilor acestei aplicații. Înregistrarea datelor generate de fișierul cookie și legate de utilizarea aplicației (inclusiv adresa dvs. IP) în Google și procesarea acestor date de către Google poate fi prevenită de asemenea prin instalarea unui program accesoriu (plug-in) de browser.

Google oferă un program accesoriu de dezactivare pentru majoritatea browserelor populare care oferă mai mult control asupra datelor Google care sunt introduse în aplicațiile utilizate. Programul accesoriu informează scriptul JavaScript (ga.js) al Google Analytics că nu se vor trimite informații către Google Analytics despre utilizarea aplicației. Cu toate acestea, programul accesoriu de dezactivare pentru Google Analytics nu previne transmiterea de informații către Doka sau către alte servicii de analiză web care pot fi utilizate.

În aplicația noastră sunt plasate următoarele fișiere cookie Google:
„_ga” Acest fișier cookie este utilizat de Google Analytics pentru a distinge între vizitatorii website-ului și pentru urmărirea vizitelor pe site și a duratei acestora; expiră în 2 ani;
„_gat” Acest fișier cookie Google Analytics este utilizat pentru monitorizarea și restrângerea solicitării serverelor; expiră în 10 minute;
„_gid” Acest fișier cookie este utilizat pentru distingerea utilizatorilor; expiră în 24 de ore.
„_gali” Acest fișier cookie este utilizat de funcția Enhanced Link Attribution a serviciului Google Analytics pentru îmbunătățirea preciziei raportului de analiză în pagină pentru utilizatori prin diferențierea automată între linkuri multiple către aceeași adresă URL de pe o singură pagină prin utilizarea de ID-uri de elemente de link.

De reținut și că Google procesează datele dvs. în SUA și că intră sub incidența Scutului de Confidențialitate UE-SUA. Mai multe informații despre scopul și aplicabilitatea colectării de date sunt disponibile în declarația privind confidențialitatea de la Google la adresa http://www.google.ro/intl/ro/policies/privacy.

Descărcați programul accesoriu pentru dezactivarea serviciului Google Analytics de la: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

De asemenea, adăugăm linkuri către alte website-uri în aplicația noastră; efectuăm aceasta în scopuri pur informative. Aceste website-uri nu se află sub controlul nostru și, prin urmare, nu intră sub incidența prevederilor prezentei declarații privind confidențialitatea. Dacă activați un link, operatorul acestor website-uri poate colecta date despre dvs. și poate procesa aceste date în conformitate cu propria declarație privind confidențialitatea care poate diferi de versiunea noastră.

Transferarea datelor

În general, datele dvs. nu sunt transmise unor terțe părți (prelucrători) decât dacă avem obligația legală de a proceda astfel, este necesară redirecționarea de date pentru îndeplinirea obligațiilor noastre contractuale sau ați consimțit în mod explicit în prealabil la redirecționarea datelor dvs.

III. Drepturile persoanelor afectate și adrese de contact

Doka subliniază faptul că, în conformitate cu RGPD, utilizatorul are așa-numitele „drepturi afectate” referitoare la prelucrarea datelor sale cu caracter personal, ca de ex. dreptul de acces, portare a datelor, opunere și ștergere. Pentru a revendica aceste drepturi, precum și în caz de alte întrebări privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Doka, vă rugăm să contactați: Doka GmbH, subiect: Solicitare de protecție a datelor, Josef Umdasch Platz 1, 3300 Amstetten, Austria.

Ca alternativă, vă rugăm să adresați întrebările dvs. referitoare la protecția datelor de către Doka la: dataprotection@doka.com

În plus, utilizatorul are un drept de a depune plângere cu privire la protecția datelor cu caracter personal la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP): http://www.dataprotection.ro/

IV. Adaptarea declarației privind confidențialitatea

Doka își întreține periodic website-urile. Aceasta poate include adaptarea declarației. Nu se face referire separată la această adaptare. Din acest motiv se recomandă accesarea periodică a prezentei declarații.