calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose

A Doka Tools adatvédelmi nyilatkozata

Állapot: 2018. május

App Icon Doka Tools
Doka Tools AppDoka App Store

I. A nyilatkozat tárgya

A „Doka“ (Doka GmbH, Josef Umdasch Platz 1, 3300 Amstetten, Ausztria; adatkezelő az ÁAR alkalmazásában) komolyan veszi a személyes adatok védelmét. Ezért a személyes adatok kezelése során a Doka természetesen betartja az alkalmazandó jogszabályokat, különösen az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016. április 27-i, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló 2016/679 rendeletét („ÁAR”).

„Személyes adat” minden olyan információ, amely azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozik, úgymint a név, a cím, az e-mail cím, valamint az IP-cím.

E nyilatkozat célja, hogy tájékoztassa a látogatókat a személyes adatok Doka Tools alkalmazásban történő feldolgozásának céljáról és terjedelméről.

II. Feldolgozás az alkalmazás használata során

Alkalmazásunk pusztán tájékoztató jellegű használata esetén, azaz, ha nem kíván regisztrálni, ill. más módon információkat továbbítani, csupán a böngészője által elküldött személyes adatokat rögzítjük. Az alkalmazásunk megnyitásakor az alábbi adatokat rögzítjük, melyekre műszaki okokból van szükségünk, hogy a rendelkezésére bocsáthassuk az alkalmazást, valamint stabillá és biztonságossá tehessük azt: IP-cím; a kérelem dátuma és időpontja; időzóna-eltérés a greenwichi középidőhöz (GMT) képest; a kérelem tartalma (konkrét oldal); a hozzáférés állapota/HTTP-állapotkód; az adott esetben továbbított adatmennyiség; a weboldal, amelyen a kérelmet benyújtották; az operációs rendszer és az ahhoz tartozó felület; a böngészőszoftver nyelve és verziószáma; az alkalmazás megnyitásainak száma, időtartama és időpontja; a használt keresőprogramok és kulcsszavak; a böngésző típusa; a képernyőméret és az operációs rendszer

Amennyiben a „Dokaflex Optimalizálás” és a „Dokaflex 30 tec” alkalmazásokon belül PDF-dokumentumokat kíván létrehozni, a következő adatok megadását kérjük Öntől: projekt, építőmunkások, vállalat és szerkezeti elem.

Ezeket az adatokat a Doka vállalathoz továbbítjuk és csak a PDF-dokumentumok létrehozásához használjuk. Ezeket az adatokat a PDF-dokumentum létrehozása után azonnal töröljük. Semmilyen más célra nem használjuk az adatokat.

Adattovábbítás

Adatait alapvetően nem továbbítjuk harmadik félnek (megbízott adatkezelőnek), kivéve, ha ez törvényi kötelezettségünk, az adatok továbbítása elengedhetetlen szerződéses kötelezettségeink teljesítéséhez, vagy ha Ön korábban kifejezetten hozzájárult adatai továbbításához.

III. Érintettek jogai és kapcsolatfelvétel

A Doka felhívja a figyelmet arra, hogy az ÁAR értelmében a felhasználónak érintett személyként joga van személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatban a tájékoztatáshoz, az adathordozhatósághoz, a tiltakozáshoz és a törléshez. E jogok érvényesítése érdekében, valamint a személyes adatok Doka vállalatnál történő feldolgozásával kapcsolatos egyéb kérdések esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Doka GmbH
Josef Umdasch Platz 1
3300 Amstetten
Austria

Adatvédelemmel kapcsolatos kérdéseit kérjük, küldje a következő címre: dataprotection@doka.com

Ezenkívül a felhasználónak joga van adatvédelemmel kapcsolatos panaszt benyújtani az Osztrák Köztársaság adatvédelmi hatóságához: https://www.dsb.gv.at/

IV. Az adatvédelmi nyilatkozat módosítása

A Doka rendszeresen karbantartja weboldalait. Ennek során előfordulhat, hogy ennek az adatvédelmi nyilatkozatnak a módosítására kerül sor. A módosításról külön értesítést nem küldünk. Ezért javasoljuk, hogy az adatvédelmi nyilatkozatot rendszeres időközönként tekintse át.