calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose

Tietosuojaseloste, Doka.com

EU: yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset tietojen toimittamista koskevat tehtävät
Versio: Toukokuu 2018

I. Selosteen aihe

”Doka” (Doka GmbH, Josef Umdasch Platz 1, 3300 Amstetten, Itävalta; Yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisterinpitäjä) suhtautuu henkilötietojen suojeluun vakavasti. Tästä syystä Doka käsittelee henkilötietoja sovellettavan lainsäädännön edellytysten mukaisesti, erityisesti noudattaen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta (EU) 2016/679, annettu 27 päivänä huhtikuuta 2016, luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä sekä näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta (”Yleinen tietosuoja-asetus”).

”Henkilötietoja” ovat kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyvät tiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja IP-osoite.

Tämän selosteen tarkoituksena on ilmoittaa kävijälle (jäljempänä myös ”sinä” eri muodoissaan) seuraavilla ”verkkosivustoilla” tapahtuvan henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta; yksittäisillä verkkosivustoilla ei aina käytetä kaikkia tässä lueteltuja evästeitä tai sovelluksia, ja niillä voi olla omat tietosuojaselosteensa:

II. Käsittely yleisesti

Doka käsittelee henkilötietoja verkkosivustoillaan suostumuksesi perusteella (evästeiden käyttö analysointia ja mainostarkoituksia varten; kieltäytyminen (opt-out), katso jäljemmäs; yhteydenotto lomakkeen tai sähköpostin kautta), sopimusperusteisten velvoitteidensa täyttämiseksi ja oikeutetun etunsa nimissä turvallisen oston varmistamiseksi (verkkokauppa).

Tietojasi ei lähtökohtaisesti siirretä kolmansille osapuolille (henkilötietojen käsittelijöille), paitsi jos olemme lakisääteisesti velvollisia tekemään niin, jos tietojen luovuttaminen on tarpeen sopimusperusteisten velvoitteidemme toteuttamiseksi tai jos olet nimenomaisesti etukäteen antanut suostumuksesi tietojesi luovuttamiseen.

Käyttäessäsi verkkosivustojamme pelkästään tietoja saadaksesi, eli kun et rekisteröidy tai muutoin toimita tietoja, keräämme vain selaimesi toimittamia henkilötietoja. Jos siis käyt verkkosivustoillamme, keräämme seuraavassa mainitut tiedot, jotka ovat meille teknisesti tarpeen, jotta voimme näyttää verkkosivustot sinulle sekä varmistaa niiden vakauden ja turvallisuuden: IP-osoite ja IP-osoitteen sijainti; pyynnön päivämäärä ja kellonaika; aikavyöhykkeesi ja Greenwich Mean Time (GMT) -aikavyöhykkeen välinen aikaero; pyynnön sisältö (konkreettinen sivu); pääsyn tila / HTTP-tilakoodi; kulloinkin siirretty tietomäärä; verkkosivusto, jolta pyyntö tulee; käyttöjärjestelmä ja sen käyttöliittymä; selainohjelmiston kieli ja versio; pyyntöjen määrä, kesto ja ajankohta; käytetyt hakukoneet ja hakusanat; selaintyyppi; näytön koko; käyttöjärjestelmä.

Katso evästeiden käyttöä käsittelevä kohta ”Evästeiden käyttö” jäljempää.

Asetamme verkkosivustoillemme myös muille verkkosivustoille johtavia linkkejä; ne annetaan vain tiedoksi. Nämä verkkosivustot eivät ole valvonnassamme, eivätkä tämän tietosuojaselosteen vaatimukset siksi koske niitä. Jos avaat linkin, kyseisen verkkosivuston palveluntarjoaja saattaa kerätä tietoja sinusta ja käsitellä niitä noudattaen tietosuojaselostettaan, joka voi olla erilainen kuin meidän selosteemme.

III. Erityinen käsittely

Verkkokauppa

Käsittelemme seuraavia henkilötietoja, jotta voimme vastata kyselyihisi, toimittaa tilauksesi ja suorittaa verkkokauppaan liittyvät tehtävämme: etunimi, sukunimi, titteli, sähköpostiosoite, salasana, syntymäaika, yritys, yhteyshenkilö, Y-tunnus, ALV-numero, puhelinnumero, faksinumero, toimitusosoite ja laskutusosoite, luottokorttitiedot, tilinumero.

Katso evästeiden käyttöä verkkokaupassa käsittelevä kohta ”Evästeiden käyttö” jäljempää.

Yhteydenottolomake

Doka tallentaa lomakkeella annetut tiedot pyynnön käsittelyä sekä mahdollisia jatkokysymyksiä varten. Lomakkeen lähettämällä ilmoitat hyväksyväsi sen, että tietojasi kootaan ja käsitellään sähköisesti.

Doka kerää seuraavia tietoja yhteydenottolomaketta käytettäessä: yritys/organisaatio, liiketoiminta-ala, yrityksen koko, ammattiala, asema, sukupuoli, etunimi/sukunimi, osoite/postinumero/paikkakunta, maa, puhelinnumero, sähköpostiosoite, faksinumero, viesti, asiakasnumero, ALV-numero, päivämäärä, yhteyshenkilö, lähettäjä, titteli.

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajien evästeiden ja sovellusten käyttö

Verkkosivustoa käytettäessä tallennetaan myös evästeitä kävijän käyttämälle laitteelle. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joiden ansiosta käytetylle laitteelle (tietokone, älypuhelin tms.) voidaan tallentaa erityisiä, laitteeseen liittyviä tietoja. Niiden tarkoitus on toisaalta parantaa verkkosivustojen käyttäjäystävällisyyttä ja siten hyödyttää käyttäjää (esim. kirjautumistietojen tallentaminen), ja toisaalta niiden ansiosta voidaan kerätä tilastotietoja verkkosivustojen käytöstä ja niitä voidaan analysoida tarjonnan parantamiseksi. Käyttäjä voi vaikuttaa evästeiden käyttöön. Useimmat selaimet tarjoavat vaihtoehdon, jolla voidaan rajoittaa evästeiden tallentamista tai ne voidaan estää kokonaan. Huomautamme kuitenkin, että evästeiden hylkääminen rajoittaa käyttöä ja erityisesti käyttömukavuutta.

Myös verkkokauppaa käytettäessä tallennetaan evästeitä kävijän tietokoneelle, jotta voidaan seurata verkkokaupassa tapahtuneita liikkeitä, käyttää ostoskoria ja tunnistaa kävijät jälleen näiden käydessä uudelleen verkkosivustollamme.

Verkkosivustomme käyttävät seuraavanlaisia evästeitä, joiden kattavuus ja toimintatavat selitetään seuraavassa:

Väliaikaiset evästeet

Väliaikaiset evästeet poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimesi. Näihin kuuluvat erityisesti istuntoevästeet. Ne tallentavat niin kutsutun istuntotunnuksen, jolla voidaan yhdistää selaimesi saman istunnon eri pyyntöjä. Siten tietokoneesi voidaan jälleen tunnistaa, kun palaat verkkosivustoillemme. Istuntoevästeet poistetaan, kun kirjaudut ulos tai suljet selaimen. Jotta voit käyttää ostoskoria ja kassaa verkkokaupassa, istuntokohtaiset evästeet on sallittava. Jos asiakas ei yleisesti halua tai voi hyväksyä evästeitä, tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse, puhelimitse tai faksilla.

Pysyvät evästeet

Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti, kun on kulunut määritetty, evästeen mukaan mahdollisesti vaihteleva aika. Voit kuitenkin itse poistaa evästeitä selainasetustesi kautta milloin tahansa. Pysyvät evästeet parantavat osaltaan käyttäjäystävällisyyttä (mm. näyttämällä sisältöä sijaintipaikan mukaan), ja niitä käytetään verkkosivustojen analysointiin (katso ”Google Analytics”). Lisäksi liitetyt laajennukset (katso jäljemmäs) asettavat evästeitä sinulle tarjottavien palveluiden toteuttamiseksi.

Verkkosivustoille asetetaan lähtökohtaisesti seuraavia evästeitä:

Nimi
Tarkoitus ja voimassaoloaika
PHPSESSID
Sisältää käyttäjän valitsemat asetukset, jotta ne voidaan ottaa automaattisesti käyttöön uudella käyntikerralla; istuntoeväste.
country
Tätä evästettä käytetään tallentamaan tietoja siitä, millä maakohtaisella verkkosivustolla käyttäjä käy ja mikä on käyttäjän valitsema kieli. Jos käyttäjä käy uudelleen verkkosivustoillamme, eväste luetaan ja maakohtaiset tiedot näytetään.
hideLanguageHintUs
Jos doka.com-sivustolla käydään yhdysvaltalaisesta IP-osoitteesta, paikannuspalvelun kautta ei ohjata edelleen sivustoon doka.com/us/index. Käyttäjä pysyy kansainvälisessä versiossa ja saa ilmoituksen. Eväste ”hideLanguageHintUs” asetetaan silloin, kun tätä ilmoitusta ei ole tarkoitus näyttää tai käyttäjä on jo vahvistanut ilmoituksen evästeiden käytöstä.
acceptcookie
Jos käyttäjät käyvät Dokan verkkosivustoilla, näytetään evästeilmoitus. Jos käyttäjät hyväksyvät evästeiden käytön, acceptcookie-eväste asetetaan eikä uudella käyntikerralla yleensä näytetä ilmoitusta evästeiden käytöstä.
Language
Käyttäjän kieliasetukset tallennetaan, jotta kyseinen kieli on otettu käyttöön automaattisesti sivuston seuraavalla käyttökerralla.
ISAWPLB
Tätä evästettä (ISA Web Publishing Load Balancing) käytetään käytettäessä useita Web Front End -palvelimia ISA Server TMG:ssä. Pyynnöt ohjataan sillä samalle palvelimelle.
acceleratorSecureGUID und
cpAcceleratorSecureGUID
Nämä ovat turvallisen istunnon tunnuksia.
JSESSIONID
Tällä evästeellä käyttäjän istunnolle annetaan yksilöllinen numero. Se on tarpeen, jotta verkkosivusto toimii; istuntoeväste.
hide_cookieoverlay
hide_cookieoverlay__medium
performance-cookies_allowed
performance-cookies_allowed__medium
socialmedia-cookies_allowed
Näitä evästeitä käytetään säilyttämään käyttämiesi evästeiden sekä kolmansien osapuolien sovelluksien asetukset.

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajien sovellukset:

Sovellus:

Google Analytics

Palveluntarjoaja:

Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 USA (“Google”)

Kuvaus:

Nämä verkkosivustot käyttävät Google Inc:n (”Google”) Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää nk. evästeitä eli tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneelle ja joiden avulla voidaan analysoida verkkosivustojen käyttöä. Evästeen tuottamat, näiden verkkosivustojen käyttöä koskevat tiedot siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Jos näillä verkkosivustoilla on käytössä IP-osoitteen anonymisointi (_gat._anonymizeIp), Google lyhentää IP-osoitteen etukäteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Näiden verkkosivustojen palveluntarjoajan pyynnöstä Google käyttää näitä tietoja verkkosivustojen käytön arvioimiseksi, raporttien laatimiseksi verkkosivustoilla tapahtuvasta toiminnasta sekä muutoin verkkosivustojen käyttöön ja Internetin käyttöön liittyvien palveluiden tuottamiseksi verkkosivustojen palveluntarjoajalle. Google Analyticsin selaimesta välittämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Evästeiden tallentamisen voi estää selainohjelmiston asianmukaisen asetuksen kautta; huomautamme kuitenkin, että tässä tapauksessa ei ehkä pysty käyttämään kaikkia näiden verkkosivustojen toimintoja täysin. Lisäksi evästeen tuottamien ja verkkosivustojen käyttöön liittyvien tietojen (mukaan lukien IP-osoitteesi) kerääminen Googlelle sekä näiden tietojen käsittely Googlen toimesta voidaan estää asentamalla selaimen laajennus.

Google tarjoaa yleisimmille selaimille käytöstä poistamisen lisäosan, jolla voi hallita tarkemmin sitä, mitä tietoja Google kerää verkkosivustoista, joilla on käyty. Lisäosa kertoo Google Analyticsin JavaScriptille (ga.js), ettei verkkosivustolla käynnistä saa välittää mitään tietoja Google Analyticsille. Google Analyticsin selaimille tarkoitettu käytöstä poistamisen lisäosa ei kuitenkaan estä sitä, että tietoja välitetään Dokalle tai muille mahdollisesti asetetuille verkkoanalyysipalveluille.

Seuraavat Googlen evästeet asetetaan verkkosivustoillemme:
”_ga” Google Analytics käyttää tätä evästettä verkkosivustoilla kävijöiden erottamiseen toisistaan sekä sivustoilla käyntien tai sivustoilla käyntien keston jäljittämiseen, voimassaoloaika 2 vuotta.
”_gat” Tätä Google Analytics -evästettä käytetään palvelimien pyyntöjen määrän valvomiseen ja rajoittamiseen, voimassaoloaika 10 minuuttia.
”_gid” Tätä evästettä käytetään kävijöiden erottamiseen toisistaan. Voimassaoloaika 24 tuntia.
"_gali" Google Analytics (Enhanced Link Attribution) käyttää tätä evästettä In-Page-Analytics-raportin tarkkuuden parantamiseksi siten, että Link-Elementtitunnisteiden avulla automaattisesti erotetaan toisistaan useammat samaan URL osoitteeseen kohdistuvat linkit yksittäisellä sivulla.

Kun käyt verkkosivustoillamme, Google saa tiedon siitä, että olet käynyt verkkosivustojemme asianmukaisella alisivustolla, sekä kohdassa 2 esitetyt henkilötiedot. Tämä tapahtuu riippumatta siitä, oletko kirjautunut sisään Google-tilin kautta vai et. Jos olet kirjautunut sisään Googlelle, tietosi yhdistetään suoraan tiliisi. Jos et halua tätä, sinun on ennen tämän palvelun käyttöä kirjauduttava ulos Google-tililtä. Google käyttää tietojasi mainonta- ja markkinatutkimustarkoituksiin sekä tarpeita vastaavaan verkkosivustojen luomiseen. Voit vastustaa näihin liittyvää tietojesi käyttöä (eli sinulla on vastustamisoikeus) osoittamalla vaatimuksesi suoraan Googlelle.

Lisäksi haluamme huomauttaa, että Google käsittelee tietojasi myös Yhdysvalloissa sekä noudattaa EU-US Privacy Shield -käytäntöä. Katso http://www.google.de/intl/fi/policies/privacy.

Suostumuksen peruuttaminen:

Selaimen lisäosa Google Analyticsin poistamiseksi käytöstä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Google Analytics -evästeitä voidaan hallinnoida myös yleisten evästeasetustemme kautta.

Tieta tietojen keräämisen tarkoituksesta ja laajuudesta saat Googlen tietosuojaselosteesta seuraavasta osoitteesta: http://www.google.de/intl/fi/policies/privacy.

Sovellus:

Facebook Plug-In

Palveluntarjoaja:

Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA („Facebook“)

Kuvaus:

Doka käyttää sosiaalisen median palvelun Facebookin laajennuksia. Nämä Facebook-laajennukset tunnistaa Facebook-logosta tai ”Tykkää-painikkeesta” (”Like button”). Jos näillä verkkosivustoilla käydään Facebookista, laajennuksen kautta luodaan suora yhteys selaimen ja Facebook-palvelimen välille. Facebook saa siten tiedon, että verkkosivustoilla on käyty kyseisellä IP-osoitteella. Jos Facebookin ”Tykkää-painiketta” napsautetaan ollessa kirjautuneena sisään Facebook-tilille, näiden verkkosivustojen sisällöt voidaan linkittää Facebook-profiiliin. Siten Facebook voi yhdistää verkkosivustoilla käynnin käyttäjätiliin. Doka ei saa tietoa välitettyjen tietojen sisällöstä eikä siitä, miten Facebook käyttää niitä. Lisätietoja asiasta löydät Facebookin tietosuojaselosteesta.

Suostumuksen peruuttaminen:

Jos et halua, että Facebook yhdistää näillä verkkosivustoilla käynnin Facebook-käyttäjätiliin, kirjaudu ulos Facebook-käyttäjätililtäsi.
www.facebook.com

Sovellus:

Facebook Besucheraktions-Pixel

Palveluntarjoaja:

Facebook

Kuvaus:

Doka käyttää näillä verkkosivustoilla Facebook-pikseliä. Siten käyttäjien toimintaa voidaan seurata sen jälkeen, kun heidät on ohjattu Facebook-mainoksen napsauttamisen jälkeen edelleen palveluntarjoajan verkkosivustoille. Tämän menettelyn ansiosta voidaan arvioida Facebook-mainosten toimivuutta tilasto- ja markkinatutkimustarkoituksia varten, ja osaltaan sen ansiosta voidaan myös optimoida tulevat mainostustoimenpiteet. Kerätyt tiedot ovat Dokalle anonyymeja, joten niistä ei voida päätellä käyttäjän henkilöllisyyttä. Facebook kuitenkin tallentaa tiedot ja käsittelee niitä, joten yhdistäminen asianmukaiseen käyttäjäprofiiliin on mahdollista, ja Facebook voi käyttää tietoja omiin mainostarkoituksiinsa, Facebookin tietosuojaselosteen (https://www.facebook.com/about/privacy) mukaisesti. Käyttäjä voi sallia sen, että Facebookin ja sen kumppaneiden mainoksia näytetään Facebookissa ja sen ulkopuolella. Lisäksi näitä tarkoituksia varten voidaan tallentaa eväste käytetylle laitteelle.

Suostumuksen peruuttaminen:
Sovellus:

YouTube-laajennus

Palveluntarjoaja:

YouTube LLC, 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, Yhdysvallat

Kuvaus:

Doka käyttää videoiden liittämiseen mm. Googlen YouTube-sivuston laajennusta. Jos käyttäjä käy verkkosivustolla, jolla on Dokan YouTube-laajennus, muodostetaan yhteys YouTube-palvelimeen. Näin YouTube-palvelimelle välitetään tieto siitä, millä Dokan Internet-sivuilla käytiin. Jos käyttäjä on lisäksi kirjautunut sisään YouTube-tililleen, YouTube voi yhdistää selaustoiminnan suoraan henkilökohtaiseen käyttäjäprofiiliin.

Suostumuksen peruuttaminen:

Kuvatun kaltainen yhdistäminen voidaan estää YouTube-tililtä sekä muiden yritysten YouTube LLC tai Google Inc käyttäjätileiltä tehtävien ilmoitusten kautta sekä poistamalla asianmukaiset evästeet:
www.youtube.com

Sovellus:

Vimeo-laajennus

Palveluntarjoaja:

Vimeo LCC, 555 West 18th Street, New York, New York 10011, Yhdysvallat (”Vimeo”)

Kuvaus:

Näillä verkkosivustoilla käytetään Vimeon laajennuksia. Kun käyttäjä käy Internet-sivuilla, joilla on Vimeo-laajennus, muodostetaan yhteys Vimeo-palvelimiin ja näytetään laajennus. Jos käyttäjä on tällöin kirjautunut sisään Vimeon jäsenenä, Vimeo yhdistää nämä tiedot tämän alustan asianmukaiseen henkilökohtaiseen käyttäjätiliin. Tämän yhdistämisen voi kuitenkin estää siten, että käyttäjä kirjautuu ennen Dokan Internet-sivun käyttöä ulos Vimeo-käyttäjätililtään ja poistaa asianmukaiset Vimeon evästeet.Katso lisätietoja Vimeon toteuttamasta tietojen käsittelystä ja sen tietosuojaan liittyviä ohjeita osoitteesta https://vimeo.com/privacy.

Suostumuksen peruuttaminen:

Tämän yhdistämisen voi kuitenkin estää siten, että käyttäjä kirjautuu ennen Dokan Internet-sivun käyttöä ulos Vimeo-käyttäjätililtään ja poistaa asianmukaiset Vimeon evästeet: www.vimeo.com.

Sovellus:

Sketchfab-laajennus

Palveluntarjoaja:

Sketchfab, Inc., Sketchfab HQ, 1123 Broadway #501 (25th St), New York City, NY 10010, Yhdysvallat (”Sketchfab”)

Kuvaus:

Doka käyttää mm. Sketchfab, Inc:n sketchfab.com-sivuston laajennuksia. Jos käyttäjät käyvät Dokan verkkosivustoilla, joilla on Sketchfab-laajennus, muodostetaan yhteys Sketchfab-palvelimiin ja näytetään laajennus Internet-sivulla ilmoittamalla siitä käyttäjän selaimelle. Jos käyttäjä on kirjautunut sisään Sketchfab-tililleen, hän sallii sen, että yritys voi yhdistää hänen selaustoimintansa suoraan hänen henkilökohtaiseen profiiliinsa.

Suostumuksen peruuttaminen:

Tämän menettelyn voi estää kirjautumalla ulos Sketchfab-tililtä:
www.sketchfab.com.

Sovellus:

Watchado-laajennus

Palveluntarjoaja:

whatchado GmbH, Möllwaldplatz 4/39, 1040 Wien, Itävalta (”Whatchado”)

Kuvaus:

Doka asettaa mm. Whatchadon watchado.com-sivuston laajennuksia videoiden liittämiseksi verkkosivustoille. Whatchadon tarjoaa whatchado GmbH, Möllwaldplatz 4/39, 1040 Wien, Itävalta. Jos käytetään Dokan verkkosivustoja, joilla on kyseinen laajennus, muodostetaan yhteys Whatchado-palvelimiin. Jos käyttäjä on kirjautunut sisään Whatchado-tililleen, Whatchado voi yhdistää selaustoiminnan suoraan käyttäjän henkilökohtaiseen profiiliin.

Suostumuksen peruuttaminen:

Tämän voi estää ilmoittamalla asiasta käyttäjätilin kautta:
www.whatchado.com.

Sovellus:

Mandrill

Palveluntarjoaja:

Rocket Science Group, LLC, 512 Means St. Suite 404, Atlanta, GA 30318, Yhdysvallat (”Mandrill”)

Kuvaus:

Doka käyttää Mandrill-palvelua. Antamasi yhteystiedot, kuten sähköpostiosoite, puhuttelusana, etunimi ja sukunimi, sekä sähköpostin sisältö välitetään Mandrillille ja tallennetaan sinne. Palvelu hallinnoi tietoja siitä, minä ajankohtana Dokan lähettämät sähköpostit luettiin ja niissä olevat linkit avattiin. Palvelu voi myös kerätä tietoja siitä, miten usein sähköposti avattiin ja mistä IP-osoitteesta sekä mistä sähköpostiasiakasohjelmasta ja käyttöjärjestelmästä on kyse. The Rocket Science Group, LLC on mukana Yhdysvaltain kauppaministeriön ja Euroopan komission EU-US Privacy Shield -järjestelyssä Euroopan talousalueen jäsenvaltioista kerättyjen, käytettyjen ja säilytettyjen henkilötietojen osalta. Täältä saat tietoja siitä, mitä tietoja The Rocket Science Group, LLC kerää, käsittelee ja käyttää EU-US Privacy Shield -järjestelyn puitteissa ja mitä tarkoituksia varten se tapahtuu: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG. Lisätietoja Mandrillista sekä Mandrillin tietosuojasta löydät täältä: http://mailchimp.com/legal/privacy/.

Suostumuksen peruuttaminen:

Mandrillia käytetään käytettäessä sivuston doka.com yhteydenottolomakkeita. Jos et halua käyttää tätä palvelua, suosittelemme ottamaan yhteyttä Dokaan vaihtoehtoisella tavalla käyttämällä asianmukaisilla verkkosivustoilla annettuja yhteystietoja.

Sovellus:

GeoLite2

Palveluntarjoaja:

MaxMind, Inc., 14 Spring Street, 3rd Floor Waltham, MA 02451, Yhdysvallat (”MaxMind”)

Kuvaus:

GeoLite 2:ta käytetään IP-osoitteen määrittämiseen, jotta saatavillesi asetetaan suoraan verkkokaupan oikea maaversio. MaxMind laatii GeoLite 2:n tiedot. Tarkempia tietoja löydät seuraavasta osoitteesta: https://www.maxmind.com/en/privacy_policy.

Suostumuksen peruuttaminen:

Yhteydenotto Dokaan (katso jäljemmäs)

IV. Rekisteröidyn oikeudet ja yhteydenotto

Doka muistuttaa, että käyttäjällä on yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan henkilötietojensa käsittelyyn liittyviä, niin kutsuttuja rekisteröidyn oikeuksia: oikeus saada pääsy tietoihin, oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, oikeus vastustaa tietojen käsittelyä ja oikeus poistaa tietoja. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia tai jos sinulla on muita kysymyksiä Dokan toteuttamasta henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä seuraavaan osoitteeseen: Doka GmbH, Betreff: Datenschutzanfrage, Josef Umdasch Platz 1, 3300 Amstetten, Österreich (Itävalta).

Vaihtoehtoisesti osoita Dokan tietosuojaa koskevat kysymyksesi seuraavaan osoitteeseen: finland@doka.com

Käyttäjällä on lisäksi oikeus tehdä valitus tietosuojasta tietosuojavaltuutetun toimisto: https://tietosuoja.fi/etusivu

V. Tietosuojaselosteen muokkaukset

Doka ylläpitää verkkosivustojaan säännöllisesti. Tässä yhteydessä tätä selostetta voidaan muokata. Muokkauksista ei ilmoiteta erikseen. Tästä syystä tämä seloste kannattaa tarkastaa säännöllisesti.