calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Doka siger tak for det store fremmøde til vores reception

16-01-2019 | Danmark
Tak til alle gæster, som kom forbi til vores reception i fredags. Solen skinnede, vi havde besøg af regionschefen for Vesteuropa, chefen for Europa samt vor øverste CEO Doka Group og et stort fremmøde af kunder, leverandører, rådgivere og familie – og vi havde en fantastisk dag.

Pressekontakt

Indtryk

Selvom Doka Danmark er én af de yngste i Doka-familien, som Harald Ziebula, CEO, udtrykte det, så er vi nu stærk og flyvefærdig. Vi har opnået 2 Børsen Gazeller og nu har vi så fået et nyt og moderne lager- og produktionsanlæg.

Og vort mål er jo helt enkelt at blive endnu dygtigere i de nye omgivelser og dermed en endnu stærkere partner og leverandør for vore kunder, en dejlig og attraktiv arbejdsplads og en sund forretning, som Søren Clemmensen, adm.dir., sagde i sin tale.

Som I kan se på billederne var der dejligt fyldt i lokalet, og stor tilslutning til de guidede ture rundt på etagerne og lagerhallerne.

Og de kunder, som ikke lige havde tid på dagen er jo altid velkomne til at komme forbi og blive lidt trakteret og se det hele, så tag bare fat i din konsulent.

Dette kan også interessere dig:

Transparent data on greenhouse gas emissions: A growing competitive factor.

29.02.2024 | Nyheder

Joining forces: Malaysian based MFE Formwork Technology is now part of Doka

23.02.2024 | Nyheder

Har du et spørgsmål til en artikel? Kontakt os!

Felter med * er obligatoriske felter!
* Formular ikke fuldstændig!
Beskeden blev ikke sendt. Prøv igen senere!