calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Universitetsbyen – Aarhus Universitet

17.07.2023 | Danmark
Målet er at skabe en attraktiv og levende Universitetsby med studieliv og aktiviteter døgnet rundt – et åbent og inviterende mødested, hvor grænserne mellem by og institution, studieliv og hverdagsliv smelter sammen til ét.

Pressekontakt

Indtryk

På projektet Universitetsbyen Aarhus BSS, er vi, sammen med A. Enggaard, i gang med opførsel af det nye Auditorium, - Aarhus Universitets største, med plads til 800 personer.

Doka materiel i brug er Top50, XlifePlus, Dokarex, H20TopN, Eurex, Dokaflex, og andet når projektet skrider frem.

Lidt Fakta: På projektet Universitetsbyen Aarhus BSS, er vi, sammen med A. Enggaard, i gang med opførsel af det nye Auditorium, - Aarhus Universitets største, med plads til 800 personer. Doka materiel i brug er Top50, XlifePlus, Dokarex, H20TopN, Eurex, Dokaflex, og andet når projektet skrider frem.
Lidt Fakta: Byggeriet af ny handelshøjskole / universitet på det tidligere Kommunehospital i Aarhus. Aarhus Kommunehospital står overfor en storstilet forvandling, der skal gøre bygningerne til et campus område for Aarhus Universitet. Der kan ses frem til en række nye og større auditorier, renovering af eksisterende bygninger og opførelse af nybyggeri. Området vil fremover gå under navnet "Universitetsbyen” på 37.500m2 og som forventes færdig i 2025.

Billede-Credit og kundeansvarlig på projektet: ReneKallmayer
> Byggeriet af ny handelshøjskole / universitet på det tidligere Kommunehospital i Aarhus.
Aarhus Kommunehospital står overfor en storstilet forvandling, der skal gøre bygningerne til et campus område for Aarhus Universitet. Der kan ses frem til en række nye og større auditorier, renovering af eksisterende bygninger og opførelse af nybyggeri.
Området vil fremover gå under navnet "Universitetsbyen” på 37.500m2 og som forventes færdig i 2025.

Billede-Credit og kundeansvarlig på projektet: ReneKallmayer

Dette kan også interessere dig:

Transparent data on greenhouse gas emissions: A growing competitive factor.

29.02.2024 | Nyheder

Joining forces: Malaysian based MFE Formwork Technology is now part of Doka

23.02.2024 | Nyheder

Har du et spørgsmål til en artikel? Kontakt os!

Felter med * er obligatoriske felter!
* Formular ikke fuldstændig!
Beskeden blev ikke sendt. Prøv igen senere!