calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Razumevanje.

Tajna 150-godišnje koristi za klijente.

Tradicija _Razumevanja.

Sposobni smo da se osvrnemo na dugu istoriju razumevanja. Pažljivim slušanjem, razumevanjem sveta viđenim kroz oči naših klijenata, učenjem da unapred razumemo sve aspekte i mišljenja. Imamo strast da se ne zadovoljavamo prvim rešenjem koje bi moglo da obavi posao. Naprotiv, mi nastavljamo da ga fino podešavamo sve dok ne smislimo pravu prednost za naše klijente. Ovo je jedini način na koji mala prodavnica za obradu drveta može da preraste u kompaniju za oplatu koja radi globalno, poznatu pod brendiranim imenom Doka još od 1956. godine.

Prekretnice

Bezbroj građevinskih objekata širom sveta svedoči o onome po čemu je kompanija Doka već dobro poznata: da je jak i pouzdan partner u građevinskoj industriji. Pružajući rešenja za oplatu i skele, razumemo izazove sa kojima se naši klijenti suočavaju. Znajući šta je potrebno da bi građevinski projekat uspeo, radimo strastveno, bez obzira na veličinu projekta. Naš posao počinje na licu mesta dostavljanjem prave količine oplata i skela u pravo vreme. To se podrazumeva. Kontinuirano unapređujući naša rešenja, spremni smo da idemo i korak dalje kako bismo za naše klijente obezbedili uspešan završetak projekta.

Ili jednostavno rečeno: Formwork and Scaffolding. We make it work.

Organizacija


178

lokacije širom sveta


5

kontinenti


60

zemlje

Više od

7.000

zaposleni širom sveta

_Razumevanje. Ono što je uistinu važno.

Koreni preduzeća iz kog je nastala današnja Doka sežu skoro 150 godina unazad. Još od tada, postojao je koncept koji mi vrednujemo više od bilo kog drugog: _Razumevanje. Ono nas vodi, ono je naša strast i naša tajna DNK. Jer, samo je ovo _Razumevanje da smo sposobni da stvorimo dodatnu vrednost ono što pomaže našim klijentima da se svakog dana kreću napred.

_Razumevanje tržišta.

Pravo razumevanje individualnih izazova projekta zahteva razumevanje regionalnih osobenosti, potreba i metoda izgradnje zemalja naših klijenata. Iz tog razloga, uspostavili smo preko 160 lokacija za prodaju i logistiku u više od 60 zemalja. Na ovaj način, naši klijenti će uvek biti sigurni da će dobiti brzu i potpunu podršku za njihove projekte. Za sve, počevši od jednostavne stambene zgrade, fudbalskog stadiona, mosta, pa sve do najvišeg tornja na svetu. Ovo je naša globalna jaka strana, na koju se klijenti Doke mogu osloniti lokalno.

Lokacije

_Razumevanje. Gradilište kao celina.

Mi se fokusiramo ne samo na naše proizvode, mi se fokusiramo na procese izgradnje. Kako naši klijenti mogu postignuti više uz manje troškove? Koji detalj može da se optimizuje, koja usluga oplate pruža uštedu troškova? Ove misli iznova i iznova svakodnevno prolaze kroz naše glave, sve dok u saradnji sa našim klijentima ne razvijemo drugo inovativno rešenje.

_Razumevanje gradilišta.

Tri stvari su izuzetno važne u svakodnevnim teškim situacijama na gradilištu: Efikasnost, bezbednost i rukovanje - samo onaj koji tačno zna šta se dešava na gradilištu zna kako da proizvede bolje proizvode koji su kompatibilni jedni sa drugima, kao i da nastavi njihov dalji razvoj. Ovo je nešto što mi radimo na osnovu naših stručnjaka na gradilištu i timu od 1.000 inženjera. Pametni proizvodi su osnova efikasnosti.

Rešenja
Proizvodnja

Razmišljanje o efikasnosti - kao i razmišljanje o iznajmljivanju.

Da li da kupujete ili iznajmljujete je jednostavno pitanje ekonomije. Sve više klijenata koristi prednosti Doka modela zakupa, budući da on uvećava efikasnost i fleksibilnost i u kombinaciji sa Doka uslugama idealan je kod velikih projekata. Nema investicija, nema skladištenja, nema održavanja. Ovi oplatni proizvodi se uvek čuvaju od strane našeg tima za usluge i dostupni su u svako vreme, u svakoj količini i dizajnu.

_Razumevanje projekata.

Svako gradilište prolazi kroz vlastiti proces, od planiranja do završetka. Što brže pristupimo procesu, još bolje će biti naše razumevanje projekta i još više ćemo moći da poboljšamo njihovu efikasnost. Mi smo veoma srećni što podržavamo naše klijente u svakoj fazi njihovog projekta oplate. Mi obezbeđujemo jedan izvor za proizvode, usluge, planiranje, upravljanje projektom i logistiku. Samo nekoliko kompanija može da ponudi ovo razumevanje mnogih aspekata građevinskog projekta.

Idealno upravljanje projektima je u srcu uspeha.

Da bi stvorili besprekorni doživljaj, rukovodioci projekta Doke pomažu klijentima za vreme razvojne faze, faze donošenja odluka, raspodele poslova, izvršenja i završavanja izgradnje.

Upravljanje projektom

_ Razumevanje budućnosti.

Pokretanje stvari napred je nešto kao naša druga priroda. Mi nikada nismo u potpunosti zadovoljni našim dostignućima i uvek smo u potrazi za novim uglovima pristupa. Ovo je razlog što investiramo tako mnogo novca i energije - da bi ostvarili još bolje rezultate za naše klijente.

Novosti

_Razumevanje održivosti.

Svi pričaju o održivosti. Ipak, ako se živi u stvarnom životu, ovo je samo trendi fraza. U našoj kompaniji, decenijama aktivno živimo uz održivost jer smatramo da je ona važna komponenta efikasnosti u izgradnji.

Doka kodeks ponašanja
Izveštavajte anonimno

Bezbednost gradilišta

Bezbednost korisnika predstavlja još jedan od prioriteta Doke. Ovo je bio razlog uspostavljanja Doka bezbednosti, važne inicijative sa ciljem razvoja povišene svesti o pitanjima povezanim bezbednošću kao delom sveobuhvatnih sesija obuka o bezbednosti na gradilištima klijenata. Na kraju krajeva, bezbednost motiviše radnike na gradilištu da rade na maksimalnom nivou i umanjuje rizik da u najgorem slučaju na gradilištu dođe do zastoja. Do sada, studije daju dokaz da je faktor proračuna "vraćanje za prevenciju" 2.2.

Održivost

_Razumevanje građevinskih sektora.

Kompetentnost se ne dešava; u Doki, ona se stvara kao rezultat svakodnevnih iskustava i konkretnih saznanja koje dobijamo iz projekata naših klijenata, a zatim ujedinjujemo u našim Ekspertskim centrima. Ovo je način na koji izvlačimo maksimum iz svake oplatne jedinice. Posebno kada je reč o visokogradnji, mostovima, tunelima, termoelektranama ili projektima od natur-betona.