calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Impresum

Doka GmbH

Josef Umdasch Platz 1
3300 Amstetten, Österreich
Tel. +43 7472 605-0
Fax +43 7472 64430
E-Mail: info@doka.com
www.doka.com

Upis u sudski registar firmi: St. Pölten
Br. upisa u registru firmi: FN 105743f
DVR-broj: 0017841
PIB: ATU 36871104

Komora

Firma Umdasch AG je član Privredne komore Donje Austrije.

Delatnost

Kompanije Umdasch grupacije na lokaciji Amšteten, u skladu sa trgovinskim propisima, imaju pravo na proizvodnju oplatnih sistema, odnosno oplatnih ploča i na proizvodnju svih vrsta poslovnih objekata u obliku industrijskog preduzeća, kao i na vršenje komercijalne i građevinske delatnosti.

Ograničenje odgovornosti

Kompanija Doka kreira i održava sadržaje ovog veb-sajta sa najvećom mogućom pažnjom. Ipak, Kompanija Doka ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije dostupne na ovom veb-sajtu i odbija svaku odgovornost za netačne ili informacije koje nedostaju na Doka veb-sajtu. Korisnik je sam odgovoran za korišćenje i upotrebu pruženih i slobodno dostupnih informacija na Doka veb-sajtu. Kompanija Doka postavlja informacije na svom veb-sajtu koje su dostupne kao besplatne informacije i naglašava, da korišćenjem veb-sajta ne postoji nikakav zaključeni ugovor između kompanije Doka i korisnika. Za specijalne primene (na pr. Doka centar za preuzimanje, kalkulator pritiska svežeg betona), korisnik podleži vlastitim uslovima korišćenja.

Isključenje odgovornosti kod spoljašnjih linkova

Doka na svom veb-sajtu nudi linkove ka drugim veb-sajtovima. Ove elektronske veze otvaraju pristup ka informacijama treće strane, čije sadržaje Doka ne poseduje ni u jednom trenutku. Kompanija Doka nije odgovorna za ove sadržaje. Sadržaji podložu odgovornosti dotičnog operatora. Pre povezivanja sa linkovima, Kompanija Doka utvrđuje, koliko je to moguće i prihvatljivo, da se na stranici povezanoj linkom ne nalaze očigledni nezakoniti sadržaji. Svakako, Doka nema nikakav uticaj na sadržaj i format ovih stranica. Stalna kontrola spoljašnjih linkova nije prihvatljiva. Čim Kompanija Doka dobije saznanje o nezakonitom sadržaju neke stranice povezane linkom, taj link se odmah ukida.

Autorsko pravo

Ukoliko nije drugačije naznačeno, autorska prava nad svim dokumentima datim putem Doka veb stanice kao i u tom cilju korišćenim materijalima, nalaze se isključivo u svojini kompanije Doka. Preuzimanje, štampanje i memorisanje podataka sa ove veb stranice, dozvoljeno je isključivo za privatnu upotrebu, za svako drugo korišćenje neophodno je pribaviti izričitu saglasnost kompanije Umdasch AG.