calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Impresum

Doka Serb d.o.o.

Svetogorska 4
22310 Šimanovci, Srbija
Tel. +381 22 400 100
E-Mail: serb@doka.com
www.doka.com

Upis u registar firmi: Agencija za privredne registre Republike Srbije (APR)
Br. upisa u APR: 20158433
PIB: SR 104414511

Nadzorni organ

  • Poreska uprava, Sremska Mitrovica
  • Privredni sud, Beograd

Zakonski zastupnici

  • Branko Dobričanin
  • Klaus Jürgen Vomela
Komora

Kompanija Doka Serb d.o.o. je član Privredne komore Srbije.

Važeće zakonske odredbe

https://www.slglasnik.com/o-nama

Delatnost

Pretežna delatnost kompanije Doka Serb d.o.o. je trgovina na veliko drvetom i građevinskim materijalom.

Ograničenje odgovornosti

Kompanija Doka kreira i održava sadržaje ovog veb-sajta sa najvećom mogućom pažnjom. Ipak, kompanija Doka ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije dostupne na ovom veb-sajtu i odbija svaku odgovornost za netačne ili informacije koje nedostaju na Doka veb-sajtu. Korisnik je sam odgovoran za korišćenje i upotrebu pruženih i slobodno dostupnih informacija na Doka veb-sajtu. Kompanija Doka postavlja informacije na svom veb-sajtu koje su dostupne kao besplatne informacije i naglašava, da korišćenjem veb-sajta ne postoji nikakav zaključeni ugovor između kompanije Doka i korisnika. Za specijalne primene (npr. Doka centar za preuzimanje, kalkulator pritiska svežeg betona), korisnik podleže vlastitim uslovima korišćenja.

Isključenje odgovornosti kod spoljašnjih linkova

Doka na svom veb-sajtu nudi linkove ka drugim veb-sajtovima. Ove elektronske veze otvaraju pristup ka informacijama treće strane, čije sadržaje Doka ne poseduje ni u jednom trenutku. Kompanija Doka nije odgovorna za ove sadržaje. Sadržaji podležu odgovornosti dotičnog operatora. Pre povezivanja sa linkovima, Kompanija Doka utvrđuje, koliko je to moguće i prihvatljivo, da se na stranici povezanoj linkom ne nalaze očigledni nezakoniti sadržaji. Svakako, Doka nema nikakav uticaj na sadržaj i format ovih stranica. Stalna kontrola spoljašnjih linkova nije prihvatljiva. Čim Kompanija Doka dobije saznanje o nezakonitom sadržaju neke stranice povezane linkom, taj link se odmah ukida.

Autorsko pravo

Ukoliko nije drugačije naznačeno, autorska prava nad svim dokumentima datim putem Doka veb stanice kao i u tom cilju korišćenim materijalima, nalaze se isključivo u svojini kompanije Doka. Preuzimanje, štampanje i memorisanje podataka sa ove veb-stranice, dozvoljeno je isključivo za privatnu upotrebu, za svako drugo korišćenje neophodno je pribaviti izričitu saglasnost kompanije Doka.