calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Razumevanje kako brže dobiti visinu.

Oplatna rešenja za Vaš projekat visokogradnje

_Razumevanje Vašeg projekta visokogradnje kao partnera

_Razumevanje procesa izgradnje na istinski način i posedovanje znanja o tome je preduslov partnerstva u građevinskom sektoru. Mi imamo to razumevanje od početne faze planiranja do završetka izgradnje. _Razumevanje kao što se zasniva na 30 godina iskustva u automatski penjućoj tehnologiji i više od 700 projekata visokogradnje koji su uspešno realizovani širom sveta. Izgradnja najvećeg tornja u svetu, Burj Khalifa u Dubaiju i Kingdom Tower u Saudijskoj Arabiji visine 1 km, postavljena za prevazilaženje, predstavlja samo dva primera. Ovim sveobuhvatnim znanjem, mi smo odlično kvalifikovani da budemo Vaš moćni i pouzdani partner u visokogradnji.


 

_Razumevanje zahteva.

Stabilno savetovanje počinje odmah nakon tenderske faze ili gradnje. Jer, počevši od ove tačke, sve se svodi na ekonomičnost i imanje prednosti u odnosu na Vašu konkurenciju. Zato naši eksperti sa međunarodnim iskustvom u Doki pridaju značaj tome da Vas savetuju rano i detaljno. Doka tehničari rade na sastavljanju najodgovarajućeg oplatnog rešenja u kombinaciji sa paketima usluga visokih performansi, precizno skrojenih svakoj individualnoj situaciji i zahtevima strukture. Bez obzira koliko su različiti i jedinstveni, svi projekti visokogradnje imaju jednu istinu: naša posvećenost oplatnim rešenjima ima zajedničkog imenitelja — dizajniranje procesa izgradnje koji je brz, bezbedan i što je moguće bolji.

_Razumevanje kako Vas bezbednost vodi ka vrhu.

Naš modularno zasnovani "komplet za izgradnju" nudi pravo rešenje za penjuću tehnologiju za čitav spektar projekata visokogradnje. Bez obzira da li su zavisni od krana ili ne, ono što je svima zajedničko je sledeće: najviši standard bezbednosti kombinovan lakoćom i brzinom rukovanja.

_Razumevanje kako da skinete tovar sa Vas.

Mi smo veoma srećni što podržavamo naše klijente u svakoj fazi njihovog projekta oplate. Jer mi smo jedan izvor za proizvode, usluge, planiranje, upravljanje projektom i logistiku. Ovo umanjuje pritisak Vašim inženjerima na gradilištu i poslovođama i omogućava Vam precizni proračun troškova operacija oplate. _Razumevanje svih aspekata kao što je naš retko se nalazi.

Kontakt za velike projekte