calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose
Saglasan/na sam da ovaj veb-sajt koristi kolačiće za analize i personalizovani sadržaj. Saznajte više OK
Saglasan/na sam da ovaj veb-sajt koristi kolačiće za analize i personalizovani sadržaj. Saznajte više OK
Serbia

_Razumevanje održivosti.

Svi pričaju o održivosti. Ipak, ako se živi u stvarnom životu, ovo je samo trendi fraza. U našoj kompaniji, decenijama aktivno živimo uz održivost jer smatramo da je ona važna komponenta efikasnosti u izgradnji.

Održivost ima mnogo dimenzija.

Održivi proizvodi i usluge

Visok kvalitet proizvoda i maksimalna zaštita od habanja materijala znači dugi vek trajanja i bezbednost. Zahvaljujući standardima ISO 9001 i ISO 14001, svi Doka proizvodi su u saglasnosti sa najvišim zahtevima u odnosu na kvalitet i ekologiju. Izvan toga, svaka nova generacija proizvoda je kompatibilna sa onim koji već postoji. Kompatibilnost je preduslov za dugi ciklus proizvoda. Pored toga, produženi ciklus proizvoda je ušteda resursa u svakom pogledu i doprinosi pozitivnim rezultatima u odnosu na efikasnost.

Održiv poslovni model

Iznajmljivanje umesto kupovanja - održivi model koji Grupacija Doka nudi da bi prilagodila sve veći broj ikada primljenih priznanja u ugovorima sklopljenim u poslednjem minutu, kao i skraćene cikluse planiranja. Na tom putu, iznajmljivanje takođe štedi resurse kao što su energija i sirovine. Doka servis gotovih elemenata je još jedna prilika za klijente da realizuju štednju, kao na primer u naporima montiranja i kompleksnim procesima rada. Ovde su oplatne jedinice skrojene za dugotrajnu upotrebu kombinovanjem postojećih Doka sistema sa prilagođenim rešenjima. Pored toga, servis za reparaciju Doke produžava vek trajanja, pruža bezbednost i štedi vreme i novac isporučivanjem materijala koji funkcioniše idealno.

Održiva logistika

Logistika je važan faktor za implementaciju idealnog gradilišta. Grupacija Doka igra svoju ulogu sa međunarodnim centrima logistike. Svojom blizinom klijentima, oni obezbeđuju visoku dostupnost kao i fleksibilnu i brzu isporuku gradilištima. Dodatno, kratke putanje za isporuku umanjuju CO2 emisije na dugoročnom planu.

Održivost preko obuke i profesionalnog razvoja

Dobro obučeni zaposleni nisu samo pametni, već su iznad svega visoko motivisani i orijentisani ka rešenjima. Ovo je važan aspekt, budući da građevinski projekti postaju kompleksniji no ikad i vođeni efikasnošću. Ovo je razlog što Grupacija Doka vrši značajne investicije u tekućim obukama zaposlenih. Zbog toga, ovo ima koristi od natprosečne lojalnosti kompaniji na dugim stazama.

Bezbednost gradilišta

Bezbednost korisnika je još jedan vrhunski prioritet Grupacije Doka. Ovo je bio razlog uspostavljanja Doka bezbednosti, važne inicijative sa ciljem razvoj povišene svesti o pitanjima povezanim bezbednošću kao deo sveobuhvatnih sesija obuka o bezbednosti na gradilištima klijenata. Na kraju krajeva, bezbednost motiviše radnike na gradilištu da rade na maksimalnom nivou i umanjuje rizik da u najgorem slučaju na gradilištu dođe do zastoja. Do sada, studije daju dokaz da je faktor proračuna "vraćanje za prevenciju" 2.2.