calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb
Icon Doka Tools

Doka-Tools

Aplikacija Doka-Tools predstavlja digitalni alat za obračun na Vašem gradilištu.

Vremena komplikovanih metoda za obračun optimalnog korišćenja materijala su prošlost. Sa Doka alatima možete planirati zidnu oplatu i oplatu za ploče: potrebno je samo nekoliko sekundi da bi se optimizovale komponente za Dokaflex i da bi se izradila dozvoljena stopa postavljanja i maksimalni dozvoljeni pritisak svežeg betona za vreme betoniranja.

Planiranje mobilne oplate

Uz "Određivanje materijala sprat" i "Zid za određivanje materijala", možete oblikovati jednostavne komponente u tren oka i brzo dobiti pregled najboljeg načina korišćenja Doka sistema za oplatu. Pregledi rasporeda i planiranja Vaše Doka oplate, zajedno sa celom listom delova i vrednostima dizajna, pojavljuju se na Vašem ekranu za nešto malo više od treptaja oka.

Povećanje efikasnosti

Svejedno koji sistem podupirača iz porodice Dokaflex koristite, Dokaflex proračunima uz nekoliko klika optimizujete vrstu i rastojanje potrebnih nosača i podupirača.

Digitalni proračun brzine betoniranja

Brzina penjanja betona ima značajan uticaj na brzinu, a time i na ekonomičnost radova betoniranja na samom mestu. Uz Doka kalkulator pritiska svežeg betona, brzo i jednostavno može da se preračuna dozvoljena brzina penjanja, odnosno maksimalni pritisak svežeg betona.
Mi već radimo na daljem razvoju. Doka-Tools ubuduće još treba sa se proširi i poboljša, da bi na taj način još više postao digitalni pomoćnik na Vašem gradilištu!

DODATAK

  • Dokaflex Optimization
  • Dokaflex 30 tec Optimizacija
  • Određivanje Dokaflex materijala
  • Određivanje materijala sprat
  • Zid za određivanje materijala
  • Kalkulator pritiska svežeg betona
  • Share funkcije za sve proračune
Nazad ka pregledu