calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Razumevanje kako napraviti prodor

Oplatna rešenja za Vaše projekte tunela

_Razumevanje kompleksnih projekata tunela

_Razumevanje da je sve zasnovano na našem iskustvu iz projekata infrastrukture širom sveta. Mi se oslanjamo na našu fleksibilnost i inovaciju kao ključ ka uspehu.

Uspešna i ekonomična implementacija tunelskih struktura zahteva fleksibilnost. Ljudi u Doki su Vaš partner-ekspert od samog početka. Mi znamo kako da Vas saslušamo i da postavimo prava pitanja da bi identifikovali izazove i faktore koji utiču na projekat. Ovo je način kako se zajedno sa našim partnerima i njihovim klijentima pokrećemo na vreme i u istinskom pravcu. Proces često započinje mnogo pre nego što prava implementacija projekta dobije u toku.

Drugi faktor uspeha je naš širok spektar oplatnih rešenja – od standardnih sistema preko individualne oplate. Mi uvek pokušavamo da nađemo rešenje koje najbolje odgovara našim klijentima – bez obzira na metod izgradnje tunela. Ono što je još važnije jeste da nam naš međunarodni sistem logistike omogućava da brzo odgovorimo na nepredviđene uticaje, bez obzira gde se oni pojavljuju.

Zbog toga smo mi Vaš uspešan i pouzdan partner u izgradnji tunela.


 

_Razumevanje zahteva

Odgovarajuća rešenja za svaki metod izgradnje tunela

Cilj svakog oplatno-inženjerskog rešenja je doneti projekat izgradnje u sklad sa budžetom. Dok se usklađujete sa najvišim kvalitetom i standardima bezbednosti. Postoje mnogi različiti putevi ka ovom cilju. Ovo je razlog što je Doka dizajnirala svoje oplatne sisteme za modularnu upotrebu i maksimalnu interoperabilnost. Rezultat je vremenska i novčana prednost koja naše klijente čini tako konkurentnim.

Otvoreni način izgradnje

Otvorenim načinom izgradnje za tunele kopa se jama za iskopavanje koja se zatim snabdeva odozgo. Nakon završavanja konstrukcije tunela, iskopana jama se ponovo popunjava i delovi tunela se prekrivaju iskopanom zemljom. Najveći broj poprečnih preseka tunela sa otvorenim načinom izgradnje se oblikuje kao ram ili pravougaonik i gradi se korišćenjem nemonolitičnim, delimično monolitičnim ili monolitičnim metodima.

Vaše beneficije sa Dokom

Dobićete inovativna i troškovima optimizovana oplatna rešenja koja se zasnivaju na modularnim sistemima za iznajmljivanje. Idealno koordinisana sa otvorenim načinom izgradnje i izazovima projekta, kao i dizajnirana da izađu u susret zahtevima naših klijenata. Mi koristimo naš spektar usluga da bi dopunili naše ekonomične projekte i razvili najbolja moguća oplatna rešenja.

Izgradnja tunela tipa sa iskopavanjem (podzemnim)

Za tunele koji se grade metodom izgradnje sa iskopavanjem – odnosno bušenjem podzemlja, zahtevani otvor se kreira konvencionalnim ili mehaničkim načinom rada i kontinuovano se stabilizuje. Nakon obezbeđivanja uspeha nekih mera bezbednosti u procesu, kao što su prskani beton i vodonepropusnost, unutrašnja konstrukcija tunela je završena korišćenjem različitih opcija.

Vaše beneficije sa Dokom

Kompletna oplatna rešenja specifična za projekat mogu se iznajmljivati za napredak u izgradnji uz optimizovano vreme i troškove na svim dimenzijama poprečnog preseka, od galerija do tunela, pa čak i pećina.

Metod prekrivanja vrha

Za tunele izgrađene korišćenjem metoda prekrivanja vrha, takođe poznatom i kao metod 'odozgo nadole', prvi korak je prethodno iskopavanje jame. Uz rad sa osnove ovog prethodnog iskopavanja, zidovi sa presekom ili zidovi sa retkim cementom se zatim grade za postavku jame. Sledeći korak je betoniranje krovnog tunela (odnosno prekrivanje vrha) na ovim zidovima rova i zemlje između njih. Zatim se iskopana jama popunjava i ploča prekrivanja tunela pokriva zamenjenom zemljom. Nakon toga, tunel se kopa ispod prekrivanja vrha, a jednostrani zidovi, kao i ploča za oslanjanje unutrašnje konstrukcije se betoniraju jedni za drugima.

Vaše beneficije sa Dokom

Just-in-time isporuka projekta i oplatna rešenja orijentisana ka klijentima koja se uglavnom sastoje od standardne oplate koja može da se iznajmljuje i koja ispunjava, pa čak i prevazilazi svakodnevne zahteve. Ovaj proces obezbeđuje da površina strukture bude zaptivena što je moguće brže.
Planiranje što je specifično za projekat i naše dopunske usluge zaokružuju beneficije za naše korisnike i gradilište.

Oplatna rešenja koja odgovaraju Vašim potrebama za projekat tunela:

Za sve veće zahteve za kvalitet i različite metode u izgradnji tunela

Kontakt za velike projekte

Svojom sposobnošću da isporučuje kvalitetna rešenja za sve veće zahteve postavljene različitim metodima izgradnje tunela, Doka je pouzdani partner za Vaše projekte tunela, nudeći globalno savetovanje i inženjerske sposobnosti orijentisane ka planiranju: implementacija projekta od strane specijalista.