calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb


Natur-beton u najfinijem obliku u odnosu na svoju vidljivost.

Izraz individualnosti betona

Jasan trend je "površina" u jeziku arhitekture, prema konceptima koji su individualni kao što su jedinstveni. Zgrade prenose interesantne oblike izražavanja unutrašnjosti i spoljašnosti. Beton koji se lije na licu mesta stvara dopunsku slobodu za arhitekturu. Doka nudi rešenja od natur-betona koja se precizno usklađuju uz svaku situaciju i sa zahtevima svake strukture. Doka sarađuje sa planerima klijenta da bi razvila holistička rešenja koja uzimaju u obzir sva pitanja koja se protežu od betonske tehnologije i oplatnog inženjerstva do instalacije i kompaktnosti. Arhitektima je potreban visok nivo slobode u odnosu na elemente za dizajn površine kao što su produžni nosači, ugaoni zglobovi i tekstura; Doka odgovara dokazanim, modularnim sistemima i oplatom koja je specifična za projekat. Ekspertski centar za natur-beton ima sveobuhvatno znanje na raspolaganju koje Vas podržava u planiranju i implementaciji projekata od natur-betona. Naše dugogodišnje iskustvo nas je naučilo šta je važno i koji faktori uticaja moraju da se uzmu u obzir rano, u kritičnoj fazi planiranja, da bi se postigla željena betonska površina.

 

Premijum rezultati betoniranja

sa novom Doka Xface pločom.

Xface ploča

Sa Xface pločom, Doka je uvećala svoj sveobuhvatni portfolio dopunskom nosećom oplatnom pločom – uz "vidljivu" dodatnu vrednost za korisnike. Nova Xface ploča olakšava livenje neporozne betonske površine natur-betonom zbog njene izuzetno teške prevlake i formata ploče za velike površine. Njen sloj od sintetičke smole otporan na habanje isporučuje premijum betonske površine koje nemaju mrlje. Ono što je još važnije jeste odlična otpornost ploče na oštećenja od grebanja i vibriranja, što obezbeđuje izuzetno gladak i ravnomeran završetak betona.

Brošura za Xface ploču
(pdf)
Smernice u opisu tendera za Xface ploču
(pdf)

Površine divnog izgleda. Sistematski način Doke –

Spektar proizvoda i usluga koji ide ispod površine.

Sa svojim modularnim oplatnim sistemima, Doka ima pravo rešenje za čitav spektar arhitektonskih zahteva. Njene ponude su tako sveobuhvatne jer takođe mogu da postignu ubedljive rezultate sa argumentima kao što su: visok standard bezbednosti, izvanredna ekonomičnost i velika lakoća rukovanja. Mi u Doki ne razmišljamo samo u vezi velikih površina, već veoma vodimo računa i o detaljima.

Sabrano znanje za natur-beton

Natur-beton ima veliku potražnju: on arhitektima i građevinskim firmama nudi slobodu u realizovanju čak i najekscentričnijih ideja i oblika. Projekti od natur-betona su premijum segment. Postizanje željenih rezultata zahteva ne samo proizvode visokog kvaliteta, već i sveobuhvatno znanje u vezi planiranja i implementacije.