calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb
 

Počnite Vašu karijeru sada sa Dokom

Rad uz dodatnu vrednost. Mogućnosti i izazovi, globalne aktivnosti i kontinuovano učenje naspram svakodnevnoj rutini.

Putanje karijere

Iskusni profesionalci

Profesionalci Visoko cenimo iskustvo i profesionalnost i nudimo nove perspektive i sigurnost u kompaniji koja radi međunarodno.

Više

Početnici u poslu

Početak profesionalne karijere nakon studija ili obuke treba da se razgleda pažljivo. Najbolji način je da počnete u interesantnoj kompaniji sa obećavajućim izgledima za budućnost.

Više

Studenti

Kombinovanje teorije i prakse, stažiranje, uspostavljanje kontakata i vršenje istraživanja za Vaš diplomski rad dok ste još uvek na studijama. Ovo ima mnogo potencijala.

Više

Pripravnik

Od 11 različitih mogućnosti izbora za pripravnički staž, sigurno ćete pronaći onaj pravi za sebe u Umdasch-u. Otprilike 80 pripravnika nam se pridružuje svake godine. Oni pronalaze svoj put – regionalno i međunarodno.

Više

Srednjoškolci

Mi ne pravimo razliku između momaka i devojaka: bez obzira da li želite samo da proverite našu kompaniju ili da sa nama imate svoje letnje stažiranje, jednostavno ćete biti ispred ostalih. Zabavno je i biće korisno za Vašu buduću karijeru.

Više

Vaša aplikacija

Vaša aplikacija je uvek prvi korak. Nakon što je podnesete, red je na kompanijama da pokažu koliko im je važna vrednost njihovih zaposlenih, kao i briga o njima. Vaše apliciranje za radno mesto u Doki posmatramo kao ukazivanje poverenja koje želimo da opravdamo. To je način kojim tretiramo naše podnosioce aplikacija.

Dokumenti za apliciranje

 • Motivaciono pismo
 • Kratka biografija sa fotografijom
 • Tekući sertifikati i reference
 • Pismena preporuka (ako je dostupno)

Ono što nudimo

Globalno prisustvo

U našim bezbrojnim predstavništvima i kancelarijama u više od 60 zemalja, ne samo što Vam nudimo interesantne mogućnosti za posao, već i šansu da iznova proširite svoje horizonte upoznajući nove ljude i strane kulture.

Lični i profesionalni razvoj

Kako Umdasch grupa sebe smatra organizacijom koja kontinuirano uči, za nas veoma važnu ulogu igra razvoj svakog pojedinačnog zaposlenog. Zato je vaše angažovanje u nekoj od naših kompanija uvek praćeno radom na razvoju dodatnih vešina i znanja – napredovanjem umesto rutinom i stagnacijom.

Da bismo vas podržali u vašem individualnom razvoju, nudimo vam širok spektar praktičnih i konsekventnih treninga za razvoj nekih od najvažnijih veština, kompetencija i metoda koje su neophodne za internacionalni i održiv uspeh u profesionalnom svetu koji se stalno menja:

 • Lične veštine
 • Stručno osposobljavanje i stalno usavršavanje
 • Metode različitih stilova rada i rešavanja problema
 • Veštine specifične za kompaniju i lokaciju

Poboljšanje Vaših jakih strana

Naš međunarodni program za visok potencijal pretvara kvalifikovane ljude u vrhunske ostvarivače ciljeva. On našim najboljim zaposlenim pomaže u postizanju vodećih pozicija. Širom sveta.

Program Vital: vitalnost na poslu

Pokazivanje odgovornosti, motivacije i posvećenosti kada je reč o ishrani, vežbanju i psihičkom zdravlju – aspekti koji značajno utiču na zdravlje. Fit at Work u Grupaciji Umdasch Vam pomaže da optimizujete ponašanje u dva polja aktivnosti i okolnosti dok se zabavljate i postižete merljive i zapažene rezultate; to je interakcija svih pozitivnih snaga rukovodstva, projektna grupa na svim nivoima upravljanja i svih zaposlenih.

Šta drugo nudimo

Smatramo da Vaš rad za nas takođe treba pozitivno da utiče na Vaš kvalitet života, kao i kvalitet života Vaše porodice. Mi mislimo unapred da bi Vam pomogli da se osećate kao kod kuće, nudeći Vam:

 • podršku u nalaženju smeštaja
 • fleksibilnost i podršku za dalju mobilnost
 • premeštanja u inostranstvu da bi Vam omogućili međunarodnu karijeru
 • popust na obroke u inostranstvu
 • programe za obuku
 • socijalne beneficije velike i uspešne kompanije