calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Razumevanje kako se kretati punom parom.

Znanje i oplatna rešenja za Vaše projekte izgrade centrala

Između različitih opcija u izgradnji centrale, postoji jedan cilj koji je na vrhu liste: što je moguće brža proizvodnja energije. Iako je taj cilj formulisan najvećom jednostavnošću, rešenja do njegovog postizanja nisu manji izazovi. Pored veoma različitih geografskih i topografskih uslova, ostali veliki izazovi uključuju specijalne odredbe u vezi betona i idealno koordinirani tajming za različite korake i firme-dobavljače. Za nas koji se krećemo punom parom da bi bili Vaš partner tokom svake faze (studija izvodljivosti, planiranje, poziv na tender, izvršenje...) strukture. Jer, od ovog trenutka, sve se svodi na ekonomičnost i imanje prednosti u odnosu na Vašeg vlastitog konkurenta. Naše sveobuhvatno iskustvo i, pre svega, naše praktično iskustvo u izgradnji centrala čini nas partnerom koji je uvek na Vašoj strani: od optimizacije metoda do plana izgradnje preko sinergija u primeni oplate i podrške na gradilištu od naših specijalista. Naši oplatni sistemi i alati za nadzor betona obezbeđuju pravu geometriju, kvalitet izvršenja i vreme izgradnje.

Doka 360° ciklus performansi

Kontakt za ključne i velike projekte

Međunarodno iskustvo Doke Vam daje duboko i koncentrisano znanje za uspešan projekat. Vaše osoba za kontakt će Vam pomoći da nađete najbolje individualno rešenje, da bi takođe mogli da krajnji rezultat Vašeg projekta napraviti uspešnim. Ukratko: izrada plana oplate od specijalizovanih eksperta sa trajnim koristima za Vaš projekat izgradnje centrale.