calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Temeljno gradeći sigurnost

Sa svakom fazom bliže cilju

Aktivna podrška projektu je kod kompanije Doka fiksna veličina.

Cilj svih pripremnih operacija je postizanje veće efikasnosti uz transparentno obračunate i optimizovane koncepte oplate. Aktivnom podrškom projektu, svaki zadatak se fazu za fazom primenjuje u praksi. Već u fazi izrade projekta, Doka Vam uz Know-how i kompetenciju pruža pomoć u donošenju fundiranih odluka.

Što ranije Doka tehničari donesu svoje znanje i iskustvo u projekat, to se građevinski projekti efikasnije mogu primeniti u praksi. U svakoj fazi. Kompanija Doka prati projekat sve do uspešnog završetka i na taj način razvija dugoročno partnerstvo sa svojim klijentima.

Brošura

U korak sa novim tehnologijama oplate.

Doka sigurnosni sistemi prate svaku fazu projekta. Sigurnost se od samog početka planira i usklađuje sa sistemima oplatne tehnike i prilagođuje dodatnom rastu produktivnosti i kvaliteta. Za betoniranje se primenjuju radne platforme, uklj. bočnu zaštitu i ograde. Kod visokih oplata zidova, međuplatforme, uklj. bočnu zaštitu, nude bezbedno i efikasno rešenje. Siguran sistem za penjanje ka nivou betoniranja posebno je važan kod oplate za stubove. Ove zahteva Doka ispunjava uz pomoć praktičnih mera bezbednosti.

Sklopiva platforma KSistem platformi Xsafe plusPanelna oplata za ploče Dokadek 30

Profesionalna bočna zaštita.

Doka nudi profesionalnu bočnu zaštitu za oplatu i grubu gradnju. Proverene bočne zaštitne ograde štite Vaše ljudstvo na gradilištu na optimalan način i značajno doprinose besprekornom toku izgradnje. Primena stabilnih bezbednosnih komponenti garantuje pouzdanu zaštitu i u skladu je sa najmodernijim standardima bezbednosti (EN 13374). Dobro zaštićeni radnici rade bezbedno, brže i efikasnije.

Zaštitna ogradaOplata za fasade Top 50Bočna zaštitna ograda XP

Sigurnim putevima prema gore.

Mora da postoji mogućnost da se radno mesto na gradilištu podigne iznad bezbednih puteva i isto tako bezbednih sistema za penjanje. Doka nudi sisteme za penjanje, koji su potpuno integrisani u odgovarajući sistem oplate. Sistemi za penjanje su koncipirani tako da oplatom može da se rukuje jednostavno.

Merdevine XSRadna platforma ModulStepenišni toranj 250

Siguran transport, efikasno premeštanje.

Područja istovara, montaže i premeštanja delova oplate na gradilištu ne utiču samo na tok izgradnje. Ona moraju i da se sprovedu bezbedno. Doka nudi profesionalne uređaje za premeštanje, koji ubrzavaju proces premeštanja i istovremeno brinu o visokom standardu bezbednosti.

Uređaji za premeštanje stolovaVišenamenska pakovanja

Sredstvo za pričvršćivanje, za bezbedan transport na gradilištu.

Na gradilištu je svaki potez odlučujući. Tokovi kretanja kao što su nameštanje i pristajanje, kačenje i otkačivanje, premeštanje i transportovanje, pretpostavljaju postojanje visokog bezbednosno-tehničkog standarda. Doka sa svojim sistemima bezbednosti, oprobanim u praksi, ispunjava sve zahteve koji su relevantni za bezbednost.

Uređaji za premeštanje stolova

Sigurnost je zvanično potvrđena.

Doka aktivno sarađuje u međunarodnim komisijama i udruženjima i zalaže se za standarizovane sisteme oplate i bezbednosti. Sertifikati Doka sigurnosnih sistema su Vaša sigurnost kvaliteta. Doka – lider i u sigurnosti.

CE oznaka

Znak CE koji može biti dodeljen od strane samog proizvođača, zasniva se na Direktivi EZ „Mašina“ 89/392/EEC. Označeni proizvodi podležu redovnoj proveri. Na taj način se mogu izbegnuti rizici i opasnosti od nesreća.

sa GSV sertifikatom

GSV je udruženje svih glavnih proizvođača oplate. Njegov znak potvrđuje da oplata može da izdrži naznačeni pritisak oplate i da održava propisani standard u kategoriji polovnih oplata.

Evropska komisija za standarde CEN

Kompetentni zaposleni iz Doke u ovoj komisiji pomažu u kreiranju evropskih standarda. Ovo im pruža sigurnost da će i ubuduće raditi sa standardizovanim oplatama.