calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

_Razumevanje projekata.

Svako gradilište prolazi svoj poseban proces od projektovanja pa sve do završetka gradnje. Što se pre uključimo u taj proces, to ćemo bolje razumeti sam projekat i doprineti njegovom unapređenju. Drago nam je da naše klijente možemo da ispratimo kroz svaku fazu njihovog projekta. Jer pružamo jedinstvenu mogućnost: sve iz jedne ruke – proizvodi, usluge, projektovanje, upravljanje projektom i logistika. Retke su kompanije koje mogu da se pohvale ovakvim pristupom građevinskom projektu sa svih aspekata.

project management process

Savršeno upravljanje projektom je uslov za uspeh.

Kako bi sve teklo bez zastoja, Doka kroz upravljanje projektom pomaže klijentima tokom faze razvoja projekta, odlučivanja, izrade plana dinamike radova, samog izvođenja i završetka radova.

Razvoj optimalnih oplatnih rješenja

Doka zajedno sa svojim klijentima postavlja osnove za efikasnu realizaciju projekta zahvaljujući detaljnim analizama, objektivnoj proceni rizika, pružanju pomoći kod tendera, odabiru prave oplate, izradi preciznih planova i kalkulacija. Tako je „Engineered by Doka” postala oznaka za najvišu inženjersku kompetentnost.

Koordinacija procesa gradnje na gradilištu

Svaka zemlja i projekat imaju drugačije zahteve u pogledu materijala i primenjene tehnologije. Ovde ključnu ulogu na gradilištu igraju instruktori za postavljanje oplate iz Doka centrale. Još jedan od načina kako da se na gradilištu obezbedi profesionalno odvijanje radova jeste tehnička obuka osoblja na gradilištu o Doka proizvodima i njihovoj pravilnoj primeni.

Savršeno organizovana logistika

Isporuka i povrat „just in time” – za poštovanje rokova i ekonomično odvijanje svakog projekta važan faktor je raspoloživost oplata. Iz tog razloga Doka je stvorila globalnu logističku mrežu, koja garantuje apsolutnu blizinu svakom gradilištu i raspoloživost potrebnih kapaciteta.