calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose
Nazad

Višenamenska pakovanja

Za bolju logistiku na gradilištu

Višenamenska pakovanja, kao što su kontejneri, skladištne palete i rešetkaste kutije, unose red na gradilište, skraćuju vreme traženja i pojednostavljuju skladištenje i transportovanje sistemskih komponenti, sitnih delova i pribora. Skladišne palete pojednostavljuju skladištenje i transport podupirača, tronožaca, nosača i oplatnih ploča. Rešetkasta kutija služi za uredno držanje lakših delova pribora (maks. nosivost 700 kg). Teži delovi pribora se smeštaju u višenamenski kontejner (maks. nosivost 1.500 kg).

Preuzimanja

Manji troškovi materijala i radne snage

kod svakog projekta 

  • brz utovar i istovar sistemskih komponenti, sitnih delova i opreme
  • jednostavno premeštanje na sledeće mesto upotrebe, sa kranom ili ugradnim točkovima
  • bezbednim skladištenjem opreme smeštene u naslagana transportna pakovanja u uslovima nedostatka prostora

Komplet ugradnih točkova obezbeđuje mobilnost skladišnih paleta što omogućava brz i ergonomičan rad - čak je moguće voziti ih kroz otvore vrata kod izgradnje stambenih jedinica.

Reference