calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose

Sistemske komponente

Jednu od osnova naših sistema oplata predstavljaju komponente, koje su višestruko oprobane u praksi. Vrhunski dizajn Doka sistemskih komonenti garantuje njihov dug vek trajanja, maksimalnu ekonomičnost i bezbednost. Povećajte svoju konkurentnost korišćenjem prvoklasnih Doka proizvoda.

Sistemske komponente
 • Troslojne oplatne ploče

  Troslojne oplatne pločeTroslojne oplatne ploče

  Troslojne oplatne ploče

  Doka troslojne oplatne ploče čine osnovu mnogih Doka sistema oplate i imaju široku primenu.

 • Drveni nosači

  Drveni nosačiDrveni nosači

  Drveni nosači

  Doka drveni nosači su kompatibilni sa svim Doka sistemima oplata i univerzalno su primenjivi. Oni su nezaobilazni na svakom gradilištu i zbog svoje vrhunske izrade. Nosači H20 top i H20 eco poznati su širom sveta i predstavljaju pravi izbor za svaki zadatak.

 • Podupirači

  PodupiračiPodupirači

  Podupirači

  Doka podupirači su pravi izbor za svaki slučaj primene i značajna podrška u napornoj svakodnevici gradilišta. Inovativno numerisanje otvora, zaštita od prignječenja i pada, kovane navrtke, pocinkovane površine i ergonomski mehanizmi za zatezanje - to su samo neki od kvaliteta, u koje su se uverili kupci širom sveta.

 • Ulje za oplatu

  Ulje za oplatuUlje za oplatu

  Ulje za oplatu

  Kompanija Doka nudi izuzetno efikasna ulja za oplatu, kako za upijajuće tako i za glatke površine oplatnih ploča. Ovim se postižu vrhunski rezultati u pogledu izgleda betonskih površina.

 • Oplatna stega

  Oplatna stegaOplatna stega

  Oplatna stega

  Oplatna stega 10-90cm sa svojim optimizovanim odnosom težine i statičkih osobina, nudi idealnu osnovu za sve radove sa oplatom u oblasti trakastih temelja, greda i zidova ograda.

 • Višeslojne ploče

  Višeslojne pločeVišeslojne ploče

  Višeslojne ploče

  Doka višeslojne ploče mogu naći svoju primenu u velikom broju Doka oplatnih sistema. Velikim spektrom – od DokaPly pa sve do Xlife ploče – kompanija Doka nudi odgovarajuća rešenja za različite zahteve, od standardnih zahteva, pa sve do natur-betona.

 • Ankeri / Konusi za vešanje

  Ankeri / Konusi za vešanjeAnkeri / Konusi za vešanje

  Ankeri / Konusi za vešanje

  Ankeri i bezbedne tačke za vešanje su odlučujući faktor u ekonomičnoj i bezbednoj upotrebi svake oplate. Za zidne oplate, jednostrane oplate, kao i za penjuće oplate dostupan je kompletan program ankera i konusa za vešanje, koji je dokazan u praksi.

 • Kompozitni nosači

  Kompozitni nosačiKompozitni nosači

  Kompozitni nosači

  Svojom posebnom strukturom i nosivošću, nosač I tec 20 omogućava optimalno iskorišćenje materijala na gradilištu. Remen, koji je zaštićen plastičnim ojačanjem, i dokazano u praksi vrhunsko pojačanje nosača, čine nosač izuzetno snažnim.

 • Zaptivke za natur-beton

  Zaptivke za natur-betonZaptivke za natur-beton

  Zaptivke za natur-beton

  Postizanje betonskih površina željenog kvaliteta predstavljaju uvek novi izazov. Kompanija Doka nudi odgovarajuću oplatu za sve tipove konstrukcija gde izgled betonskih površina igra važnu ulogu. Za savršeno izvođenje detalja, kao što su tačke ankerisanja i fuge, kompanija Doka nudi raznovrstan prateći pribor za natur beton.

 • Višenamenska transportna jedinica

  Višenamenska transportna jedinicaVišenamenska transportna jedinica

  Višenamenska transportna jedinica

  Višenamenska pakovanja, kao što su kontejneri, skladištne palete i rešetkaste kutije, unose red na gradilište, skraćuju vreme traženja i pojednostavljuju skladištenje i transportovanje sistemskih komponenti, sitnih delova i pribora. Skladišne palete pojednostavljuju skladištenje i transport podupirača, tronožaca, nosača i oplatnih ploča. Rešetkasta kutija služi za uredno držanje lakših delova pribora (maks. nosivost 700 kg). Teži delovi pribora se smeštaju u višenamenski kontejner (maks. nosivost 1.500 kg).

 • Pomagala za montažu i demontažu

  Pomagala za montažu i demontažuPomagala za montažu i demontažu

  Pomagala za montažu i demontažu

  Doka stabilizatori podupirači i kosi podupirači osiguravaju oplatu od uticaja vetra i olakšavaju postavljanje. Modularna kombinacija kosih podupirača, glave podupirača i podnožja podupirača omogućava optimalnu upotrebu Doka sistema za oplatu.

Prikaži dalje rezulate