calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose
Nazad

Oplatne ploče

Višeslojne ploče – za glatke betonske površine

Doka višeslojne ploče mogu naći svoju primenu u velikom broju Doka oplatnih sistema. Velikim spektrom – od DokaPly pa sve do Xlife ploče – kompanija Doka nudi odgovarajuća rešenja za različite zahteve, od standardnih zahteva, pa sve do natur-betona.

Preuzimanja

Ploča Xlife

Izuzetno veliki broj upotrebnih ciklusa zahvaljujući specijalnoj strukturi ploče 

Xlife ploča visokog kvaliteta snižava troškove zahvaljujući dugom veku trajanja, umanjujući dodatni rad na betonu, i jednostavnim čišćenjem. Njena površina, koja se teško haba i koja je pojačana plastikom, daje ujednačen izgled betona i posle dugoročnog korišćenja, uz mnogo manje pozitivnih otisaka u betonu.

Xface ploča

Oplatna ploča velikih formata za izvanredne betonske završnice 

Velika izdržljivost Xface ploča u odnosu na oštećenja od grebanja i vibriranja i njihov veliki format daju gladak i ujednačen izgled betona, uz samo mali broj spojeva. Njihova neupijajuća prevlaka i dihtovanje ivica visokog kvaliteta znače da se neće stvoriti nikakva neravnina. Završni mikroarmirani sloj od sintetičke smole otporan na habanje, sprečava pucanje ploče pri zakivanju, zaustavlja njihovo habanje prilikom sečenja i bušenja i sprečava pojavu mrlja na površini betona. Odlično ponašanje pri odvajanju Xface ploče znače da nije potrebno nikakvo ulje za oplatu za prvih nekoliko upotreba ploče, što čini čišćenje zaista veoma lakim.

Dokaplex ploča

Maksimalna preciznost oblika i uglova 

Brza montaža na licu mesta zahvaljujući malim tolerancijama i velikoj preciznosti oblika za glatke, visokokvalitetne površine betona.

DokaPly

Višeslojne ploče za svako gradilište i svaku primenu 

DokaPly je dostupan u obliku lakiranih i nelakiranih šperploča, od jednostavnih ploča za uklopne površine, odnosno ukrojene ploče, pa sve do visokokvalitetnih šperploča od brezovog drveta.

  • DokaPly Birch: kvalitetna šperploča od breze za glatke betonske površine
  • DokaPly Srpuce: kvalitetna šperploča od smreke za glatke betonske površine
  • DokaPly eco: standardna šperploča za glatke betonske i dopunske površine
  • DokaPly natural: neobložena šperploča za dopunske površine