calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb
Nazad

Oplatne ploče

Troslojne oplatne ploče – za najbolje betonske površine

Doka troslojne oplatne ploče čine osnovu mnogih Doka sistema oplate i imaju široku primenu.

PreuzimanjaOtvori proizvod u prodavnici

ProFrame panel

Panel za iznajmljivanje sa ugrađenim odbojnikom

Obodna plastična zaštita ivica sa ispupčenjem na uglovima ploče za smanjenje brušenja i jednostavno gletovanje zahvaljujući negativnom otisku u betonu, kao i za čisti, pravilan raster spojnica.


Oplatna ploča 3-SO

Pouzdan kvalitet na koji se možete osloniti

Niski troškovi po upotrebi i prvoklasni betonski rezultati zahvaljujući kvalitetno korištenom drvetu, velikoj preciznosti oblika i kvalitetnom površinskom sloju.


Oplatna ploča 3-S eco

Ekonomična troslojna ploča sa dugim vekom trajanja

Visok kvalitet i robusnost oplatnih ploča smanjuju potrebe za njihovom čestom zamenom, a time i troškove. Dobar rezultat betoniranja uz postojanost dimenzija, čak i kod izlaganja uticaju vlage.


Oplatna ploča 3-S plus

Troslojna ploča za Doka stolove za ploče

Specijalni srednji sloj ploče garantuje postojanost oblika, dok stabilni površinski slojevi ploče i PU-impregnacija minimalizuju stvaranje pukotina - za veći broj upotrebnih ciklusa.


Many thanks for your interest.
How could we help you?

To the Online Shop
I would like to have an overview on related articles in the Online Shop