calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose
Nazad

Automatska penjuća oplata SKE plus

Penjuća oplata nezavisna od upotrebe krana za sve oblike i visine građevine

Zahvaljujući svojoj modularnoj konstrukciji, automatska penjuća oplata SKE plus predstavlja efikasno rešenje za sve tipove građevina. Obodno kućište i na velikim visinama omogućava bezbedan rad uz zaštitu od vremenskih neprilika. Kompletna hidraulička oprema dozvoljava istovremeno premeštanje više penjućih jedinica.

Video

Fleksibilno korišćenje
za široku oblast primene 

  • prilagodljivo svakom obliku osnove i visini građevine uz efikasna sistemska rešenja
  • specijalnim planiranjem penjućih jedinica sistem se može prilagoditi i promenljivim nagibima zidova
  • veliki radni prostor kod oplata okna, uz praktična standardna rešenja

Brži rad
uz veliku bezbednost 

  • brzi rad uz zaštitu od vremenskih neprilika, uz veliku i obodnu radnu površinu
  • brzo i istovremeno premeštanje više penjućih jedinica, penjanjem pritiskom na dugme sa daljinskim upravljanjem
  • potpuna bezbednost pri radu, pri dizanju i spuštanju, uz pomoć integrisanih platformi, stepenišnih tornjeva i merdevina

Visoka ekonomičnost
za svaku građevinu 

  • štedi kapacitet krana, budući da se i drugi teret može popeti zajedno sa platformama
  • penjanje bez krana u svako vreme, uz puno hidrauličko premeštanje od prvog segmenta za betoniranje
  • optimalni tokovi izgradnje fleksibilnim ciklusom jedinica za premeštanje

Reference

Sistem

Automatska penjuća oplata SKE50 plus

Automatska penjuća oplata SKE50 plus sa nosivošću od 5 t po konzoli idealno je rešenje za brojne zadatke. Sa ovim novim, inovativnim sistemom se osim soliterskih jezgra, industrijskih struktura, stubova i pilona za mostove mogu savršeno napraviti i fasade zgrada.

Automatska penjuća oplata SKE100 plus

Varijanta izvođenja sa dižućim radnim platformama omogućuje istovremeni rad na više nivoa. Time se radovi postavljanja oplate i armiranja mogu razdvojiti, da bi se na taj način skratilo vreme ciklusa. Velika nosivost od 10 t po konzoli dopušta i premeštanje dodatnih tovara, kao što su armatura, kontejneri i distributer betona.

Pravi sistem – uz bezbednost

Sa automatskom penjućom oplatom SKE plus ne rizikujete. Široke, sa svih strana zatvorene radne platforme, obezbeđene trase i mogućnost pokrivanja cele površine omogućavaju visok nivo bezbednosti na Vašem gradilištu. Do 20 automatskih penjućih jedinica može da se podigne jednim hidrauličkim agregatom u sledeći segment betoniranja.

SKE50 plus sa sistemom okna

Ovaj sistem za okna donosi ogromno povećanje brzine pri postavljanju unutrašnje oplate okna bez korišćenja krana. Precizno prilagođavanje, jednostavan rad sa oplatama, kombinacija sa Framax-ugaonim elementom oplate I i ankeri koji se mogu ponovo koristiti samo su neke od brojnih prednosti ovog inovativnog sistema.

SKE100 plus sa sistemom jednostranih nosača

Ovaj sistem povezuje veliku nosivost i istovremeno veliki radni prostor. Budući da je sistem ankerisan samo u jednom zidu, sistem jednostranih nosača može da se primeni ne samo u oknima, već i za jednostavnu izradu zidova, kao i za istovremeno izlivanje zida i ploče.

Postavljanje oplate tesnih okna

U stešnjenim prostornim uslovima u građevinama, kao kod Tour CMA u francuskom Marselju, samopenjući sistemi Doke su idealno rešenje oplate.