calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose

Oplate za penjanje

Sa modularnim sistemom koji se zasniva na decenijama iskustva stečenog na različitim građevinskim projektima, Doka nudi pravo rešenje kada je reč o sistemima za penjanje primenjivim u svim oblastima građevinarstva. Sa kranom ili bez njega – za sve sisteme važi isto: visok sigurnosni standard, uz maksimalnu ekonomičnost i jednostavno i bezbedno rukovanje. Pravo Doka rešenje daje značajan doprinos brzoj gradnji.

sistemi za penjanje
 • Automatska penjuća oplata SKE plus

  Automatska penjuća oplata SKE plusAutomatska penjuća oplata SKE plus

  Automatska penjuća oplata SKE plus

  Zahvaljujući svojoj modularnoj konstrukciji, automatska penjuća oplata SKE plus predstavlja efikasno rešenje za sve tipove građevina. Obodno kućište i na velikim visinama omogućava bezbedan rad uz zaštitu od vremenskih neprilika. Kompletna hidraulička oprema dozvoljava istovremeno premeštanje više penjućih jedinica.

 • Automatska penjuća oplata Xclimb 60

  Automatska penjuća oplata Xclimb 60Automatska penjuća oplata Xclimb 60

  Automatska penjuća oplata Xclimb 60

  Automatska penjuća oplata Xclimb 60 je hidraulički penjući sistem, koji pri slobodnom kapacitetu krana takođe može brzo da se premesti u sledeći korak betoniranja. Uz pomoć vođica fiksiranih na građevini, sistem može sam da se uspinje čak i u slučaju većih brzina vetra.

 • Oplata za rashladni toranj SK175

  Oplata za rashladni toranj SK175Oplata za rashladni toranj SK175

  Oplata za rashladni toranj SK175

  Oplata za rashladni toranj je potpuno mehanizovana, automatski penjuća oplata za velike površine. Ona omogućava maksimalan stepen racionalizacije i minimum manuelnih radova – nakon kratke obuke, segmenti betoniranja se izvode u jednodnevnom radnom ciklusu.

Prikaži dalje rezulate