calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Doživite oplatnu tehniku uživo

Doka forum

Doživite svet kompanije Doka i upoznajte se sa našim sveobuhvatnim portfoliom proizvoda i usluga. Na izložbenoj površini od 2.500 m² prikazan je kompletan spektar Doka proizvoda i usluga. Rado ćemo da Vam demonstriramo i način funkcionisanja različitih sistema, kao na pr. automatskih penjućih oplata ili konzola za oplatu tunela. Preko digitalnih ekrana možete da pristupite dodatnim informacijama o pojedinačnim oplatnim sistemima.

Nova dimenzija usavršavanja

Naši moderni i prijatno opremljeni prostori za seminare kreiraju idealne preduslove za Vaše efikasno usavršavanje u okviru Doka obuke. Neposredna blizina Doka forumu Vam omogućava direktnu vezu između teorije i prakse.

Praktični treninzi na konkretnim proizvodima

Usavršite se pod vođstvom iskusnih Doka instruktora u oblasti stručne izgradnje i primene Doka oplatnih sistema.