calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

"Doka Serb" organizovala stručno putovanje za poslovne partnere iz regiona

30.08.2013 | Štampa
Prezentacijom inovativnih rešenja oplatnih sistema primenjenih na tako velikim građevinskim projektima, kakvi su viđeni u Italiji kompanija „Doka Serb“ upućuje svoje klijente kako da rade još brže, bolje i efikasnije na obostrano zadovoljstvo.

Kontakt za štampu

Utisci

Preduzeće Doka Serb d.o.o. je dalo svojevrstan recept kako ujediniti region kroz biznis okupivši u Italiji veliki broj građevinskih kompanija iz Srbije i regiona, ujedno svojih važnih klijenata iz ove oblasti.
Organizacija stručno-edukativnih putovanja deo su poslovne strategije i dobre poslovne prakse matične austrijske kompanije, jednog od vodećih svetskih lidera u razvoju, proizvodnji i distribuciji oplatnih sistema. Kompanija „Doka“ ovakav vid komunikacije i stručne edukacije organizuje kako za zaposlene, tako i svoje poslovne partnere.

Praktična i edukativna poseta gradilistu u Torinu organizovana je za 33 učesnika, predstavnika 20 građevinskih kompanija iz Srbije i regiona.

Upoznavanje sa Doka sistemom samopenjajuće oplate, prezentacija jedinstvenog sistema hidrauličkog podizanja oplate, sistema zaštite, organizacije gradilišta, podizanja nivoa efikasnosti i ostvarenih ušteda u vremenu i novcu, kao i uspostavljanje novih kontakata, razmena ideja i informacija, obeležili su ovo stručno putovanje u Italiju.
Za glavno odredište izabran je Milano, drugi po veličini grad u Italiji i glavni grad pokrajine Lombardija. Milano je jedan od vodećih privrednih, modnih i medijskih centara u Evropi. Poznat je po svojoj Gotskoj katedrali, Milanskoj skali, zamku Sforca..., ali i nedelji mode i fudbalskim klubovima Milanu i Torino.
Namera je organizatora bila da predstavi novitete u načinu gradnje, a pre svega mogućnosti praktične primene Doka oplatnih sistema.

Prezentacijom inovativnih rešenja oplatnih sistema primenjenih na velikim građevinskim projektima, „Doka Serb“ upućuje svoje klijente kako da rade još brže, bolje i efikasnije na obostrano zadovoljstvo.

Svojevrsna atrakcija i u pravom smislu te reči „trening centar“ za predstavnike vodećih građevinskih kompanija iz Srbije i regiona bilo je gradilište upravne zgrade banke „Inteza San Paolo“ u Torinu.
Poslovni objekat u Torinu projektovao je jedan od najznačajnijih svetskih arhitekata Renzo Piano, koji je od svog prvog značajnog objekta „Centra Georges Pompidou“ u Parizu, pa do danas, uvek donosio značajne inovacije u arhitektonskom i tehničkom smislu kod svih svojih projekata.

O tehničkim detaljima objekta visokog 168 metara sa 39 spratova i nizom inovativnih rešenja, od izgradnje do opremanja, govorili su tehnički direktor projekta, projekt menadžer i direktor marketinga. Domaćini iz „Doka Italia“ predstavili su na licu mesta sve prednosti Samopenjajuće oplate SKE 50 plus i SKE 100, oplate Top 50 kao i Doka sistema za zaštitu i to zaštitnog paravana Xclimb i sistema ograda XP. Partnere „Doka Serb“ posebno je impresioniralo napredovanje betonske konstrukcije koja se uz Doka oplatne sisteme uzdizala neverovatnom brzinom.

Zadovoljstvo viđenim, kao i dobrom organizacijom puta, sadržajnim i do detalja isplaniranim boravkom u dva velika industrijska centra na severu Italije, dele svi učesnici ovog studijskog putovanja.
Utisak je i da u današnjem poslovnom svetu konkurentskog duha poslovni kontakti sve više dobijaju na značaju. Ovo je, kako kažu, bila dobra prilika da se kontakti unaprede, a Doka je i ovog puta ispunila sva visoka očekivanja.

Bila je ovo još jedna uspešna afirmacija preduzeća „Doka Serb“, koje i na ovaj način, okupivši top menadžement, inženjere i direktore projekta, mahom iz oblasti visokogradnje, dokazuje da je značajno ojačalo svoju stratešku poziciju u regionu i da se sa velikim ambicijama priprema za novu poslovnu godinu.

Inicijativa da se na gradilištima u Italiji predstave oplatni sistemi, tehnologija rada, kao i raznovrsna paleta Doka proizvoda, naišla je na sjajan prijem brojnih partnera iz regiona. Organizatori stručnog putovanja „Doka Serb“ okupili su predstavnike građevinskih kompanija iz Srbije, Hrvatske, Makedonije i Crne Gore. Put Italije krenuli su menadžeri, građevinski inženjeri i direktori projekta iz kompanija: „Tehnobeton 2009“, „Grading“, „Deneza M Inženjering“, „Gradina“, „Tehnogradnja“ „PMC Inženjering“, „Amiga“, „Slovan Progres d.o.o., „ GP Dumača“, „Interkop“, „ZOP Inženjering“, „Pro ing“, „Neimar 1985“, „Mace“, „Napred“, „Pirs Inženjering“, „Kej Valjevo“, „Putevi AD“, „Delta Invest“ i „Energogrup“.

Odmah po dolasku u Milano grupi su se priključili predstavnici „Doka Italia“, koji su preuzeli ulogu domaćina potrudivši se da na najbolji mogući način predstave kako Kompaniju „Doka“, tako i najvažnije znamenitosti velikih industrijskih centara kao što su Milano i Torino, sa svim svojim kulturološkim osobenostima, urbanizmom i arhitekturom, ali i gastronomskim specijalitetima severne Italije.





Proizvodi i rešenja koja se koriste

Pregled proizvoda i usluga
Doka projekti širom sveta

Ovo bi takođe moglo da Vas interesuje:

Doka predstavlja rešenja iz oblasti skela na sajmu bauma 2022

11.07.2022 | Štampa

Doka otvara internet prodavnicu u Srbiji

01.04.2021 | Štampa

Imate li pitanja o članku? Kontaktirajte nas!

Polja označena * su obavezna!
* Molim Vas, popunite sva obavezna polja!
Upit nije poslat, molimo pokušajte ponovo za kratko vreme!