calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Strateško partnerstvo sa kompanijom AT-PAC kombinuje globalno prisustvo sa dugogodišnjim iskustvom sa skelama

Doka sada znači oplate I skele

31.03.2021 | Štampa
Strateško partnerstvo sa kompanijom AT-PAC kombinuje globalno prisustvo sa dugogodišnjim iskustvom sa skelama
Doka sada nudi rešenja za oplate I skele. Ali, ovde nije reč samo o proizvodima. Dobro promišljena rešenja i usluge - od planiranja, preko inženjeringa, sve do obuka - obezbeđuju transparentnost u složenim građevinskim projektima, optimizaciju protoka materijala i ekonomičnost.

Kontakt za štampu

Utisci

Udeo kompanije Doka u američkoj kompaniji za proizvodnju skela AT-PAC stvara jaku globalnu zajednicu koja kombinuje snagu međunarodne prodaje sa decenijskim znanjem i iskustvom sa skelama. U budućnosti, Doka će nastupati kao dobavljač oplatnih sistema I skela – kako u prodaji, tako i u segmentu zakupa.

„Kroz ovo strateško partnerstvo, nudimo mnogo više od samih skela. Sada našim klijentima nudimo – kao što to u sektoru oplata već decenijama činimo – i dobro osmišljena rešenja za skele i prateće usluge”, kaže Doka CEO, Harald Ziebula.

Džef Dejvis (Jeff Davis), CEO kompanije AT-PAC, o ovom partnerstvu kaže: „Sa kompanijom Doka dobijamo snažnog partnera u građevinskoj industriji. Ovo strateško partnerstvo i klijentima kompanije Doka donosi dodatnu prednost zbog činjenice, da sada sve dobijaju iz jednog izvora.”

Ringlock – Više nego samo skele
Pored visoko kvalitetnog dizajna i globalne dostupnosti sistema Ringlock, klijenti će imati posebne koristi od sveobuhvatne usluge digitalnog upravljanja izgradnjom. To obezbeđuje transparentnost, optimalnu koordinaciju svih resursa i veću ekonomsku efikasnost. Takođe, međunarodna mreža kompanije Doka omogućava odgovaranje na pojedinačne zahteve klijenata i lokalne specifičnosti.

Doka sada znači oplate I skele
Uz strateško partnerstvo sa kompanijom AT-PAC, Doka ulazi na međunarodno tržište skela, pored toga što se već dokazala u poslovnom modelu sa oplatama. Ovo je glavna prekretnica u strategiji rasta kompanije Doka, jer otvara prethodno neiskorišćeno tržište i segment klijenata -industriju. Harald Ziebula, CEO kompanije Doka kaže: „Ovo savršeno dopunjuje posao sa oplatama i daje nam novi oslonac. Ovo polje poslovanja je konstantnije i nudi trajne mogućnosti za razvoj.”

Više pojedinosti o sistemu Ringlock možete naći na sledećem linku: https://www.doka.com/en/system-groups/doka-working-scaffold-systems/working-scaffolds/ringlock/ringlock.

Ovo bi takođe moglo da Vas interesuje:

Doka predstavlja rešenja iz oblasti skela na sajmu bauma 2022

11.07.2022 | Štampa

Doka otvara internet prodavnicu u Srbiji

01.04.2021 | Štampa

Imate li pitanja o članku? Kontaktirajte nas!

Polja označena * su obavezna!
* Molim Vas, popunite sva obavezna polja!
Upit nije poslat, molimo pokušajte ponovo za kratko vreme!