calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose

Noseće skele

Doka noseće skele su izrađene uz maksimalnu fleksibilnost, veliku ekonomičnost i optimalnu radnu bezbednost i na taj način doprinose brzoj i efikasnoj primeni oplate. Snažnim potpornim sistemima za visokogradnju i niskogradnju, pokretnim skelama visokog stepena prilagodljivosti za mostogradnju i ekonomičnim oplatama za tunele, Doka nudi odgovarajuće rešenje za svaki zahtev.

Noseće skele
 • Noseća skela Staxo 100

  Noseća skela Staxo 100Noseća skela Staxo 100

  Noseća skela Staxo 100

  Zbog svog robusnog čeličnog rama Staxo 100 je koncipiran za velike visine podupiranja i velika opterećenja. U svakoj situaciji, on objedinjuje veliku nosivost i bezbednost.

 • Noseća skela Staxo 40

  Noseća skela Staxo 40Noseća skela Staxo 40

  Noseća skela Staxo 40

  Noseća skela Staxo 40 odlikuje se jednostavnim rukovanjem i odličnom sposobnošću prilagođavanja svakom projektu iz oblasti visokogradnje.

 • Oplata za ivičnu gredu mosta T

  Oplata za ivičnu gredu mosta TOplata za ivičnu gredu mosta T

  Oplata za ivičnu gredu mosta T

  Oplata za ivičnu gredu mosta T sastoji se od malog broja pojedinačnih delova i karakteriše je velika nosivost uz malu sopstvenu težinu.

 • Oplata za mostove ParaTop

  Oplata za mostove ParaTopOplata za mostove ParaTop

  Oplata za mostove ParaTop

  Doka oplata za mostove ParaTop dopunjuje oplatu za velike površine Top 50 u kompletnu konzolnu oplatu, na kojoj se radi odozgo. Inovativna montažna stopa omogućava jednostavnu montažu i poravnavanje.

 • Pokretna skela za konzolnu gradnju

  Pokretna skela za konzolnu gradnjuPokretna skela za konzolnu gradnju

  Pokretna skela za konzolnu gradnju

  Doka pokretna skela za konzolnu gradnju objedinjuje izvesnost planiranja i troškova i omogućava optimalni tok gradnje. Savršena usklađenost između noseće skele i oplate, visoki standard bezbednosti i optimizovana ergonomija omogućavaju brz i bezbedan napredak izgradnje.

 • Pokretna skela za kompozitne mostove

  Pokretna skela za kompozitne mostovePokretna skela za kompozitne mostove

  Pokretna skela za kompozitne mostove

  Doka pokretna skela za kompozitne mostove omogućava brzu i bezbednu izgradnju mostova, kod kojih se kolovozne ploče od betona povezuju sa čeličnim nosačima. Pokretna skela za kompozitne mostove nosi velike površine predmontirane kompozitne oplate kolovoznih ploča mosta, čije se izvođenje vrši bez rasklapanja oplate. Ona se odlikuje izvanrednim prilagođavanjem svim situacijama na terenu, povoljnom montažom od standardnih delova koje je moguće iznajmiti, kao i velikom radnom bezbednošću.

 • Pokretna skela T

  Pokretna skela TPokretna skela T

  Pokretna skela T

  Dizajn pokretne skele T omogućava njeno kombinovanje i zajedničko premeštanje sa predmontiranom oplatom za ivičnu gredu mosta čime se ostvaruje visoka ekonomičnost.

 • Pokretna skela TU

  Pokretna skela TUPokretna skela TU

  Pokretna skela TU

  Pomoću inovativne pokretne skele TU, mostovski venac se može ekonomično izvesti bez ometanja saobraćaja, odnosno gradnje.

 • Noseća skela DokaShore

  Noseća skela DokaShoreNoseća skela DokaShore

  Noseća skela DokaShore

  Sa nosećom skelom DokaShore, noseće konstrukcije mostova od prefabrikovanog betona ili natur betona, stolovi turbina i prolazi širokog raspona, podupiru se ekonomično i bezbedno.

 • Noseća skela SL-1

  Noseća skela SL-1Noseća skela SL-1

  Noseća skela SL-1

  Modularno konsturisana Doka noseća skela SL-1 nudi kompletna rešenja oplate za najrazličitije poprečne preseke tunela, nezavisno od oblika i opterećenja.

 • Sistem za tunele DokaCC

  Sistem za tunele DokaCCSistem za tunele DokaCC

  Sistem za tunele DokaCC

  Modularni sistem za tunele DokaCC se koristi u otvorenom načinu izgradnje da bi se oblikovali pravougaoni ili okrugli preseci tunela, brzo i sa manje materijala. Primenljivost na svim uobičajenim vrstama temelja daje dodatnu korist u smislu efikasnosti.

Prikaži dalje rezulate