calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Poboljšanje efikasnosti

sa Doka uslugama

Video fajlovi

Pouzdano u svim fazama projekta

Sa Dokom, Vi na svojoj strani imate pouzdanog partnera tokom svih faza građevinskog projekta. Od planiranja do implementacije, preko završavanja uspešnog projekta: Opseg usluga Doke je ovde da Vas podrži tako što se Vaš zadatak vezan za oplatu implementira efikasno. Tokom procesa, Vi imate korist od sveobuhvatnog znanja Doke u projektima različitih obima u oblasti stanogradnje, poslovnih zgrada, visokogradnje, mostova, energije, tunela i rudarstva.

Najbolja moguća upotreba sistema oplate

Doka usluge pokrivaju širok spektar različitih delatnosti. Prema tome, Vi ste sigurni da ćete pronaći rešenja koja najbolje odgovaraju individualnim zahtevima građevinskog projekta:

Inženjerstvo

Precizno planiranje je osnova za brzu i bezbednu upotrebu oplata. Doka tehničari Vam pomažu da prilikom planiranja smanjite troškove koje treba da sami načinite i omogućavaju Vam uspešnu implementaciju.

Optimizacija procesa

Doka nudi specijalne alate koji Vas podržavaju u dizajniranju transparentnih procesa. Ovo je način da se ubrzaju procesi betoniranja, optimizuje inventar i stvore efikasniji procesi izrade plana oplate.

myDoka portal za korisnikeSoftver za planiranje Tipos
a

Održivost u građevinarstvu

S obzirom na to da je građevinska industrija odgovorna za skoro 40 procenata svetskih emisija gasova staklene bašte, njena dekarbonizacija je globalno pitanje. Postavili smo sebi cilj da do 2040. dostignemo nultu neto emisiju i podržimo naše klijente u dostizanju sopstvenih ciljeva održivosti. Pružanje informacija o karbonskom otisku naših proizvoda je tek prvi korak, a ima ih još mnogo.

Karbonski otisak proizvoda

Servis gotovih elemenata i montaža

Specijalni faktori i strukturalni zahtevi često zahtevaju individualni pristup. Da bi dopunila svoj opseg sistemske oplate, Doka nudi prilagođene oplatne jedinice. Specijalno obučeno osoblje kompanije Doka takođe vrši montažu nosećih skela i oplate direktno na gradilištu.

Servis gotovih elemenataPredmontaža oplate na gradilištuDemontiranje oplate
 

Savetovanje i obuke

Uz naše individualne usluge savetovanja i prilagođene obuke, kompanija Doka Vam pruža podršku u naporima da optimizujete radove u svakoj fazi projekta - u Vašem Doka predstavništvu ili na Vašoj lokaciji.

Podrška projektaObrada projekta na gradilištuSupervizor na terenuObuka i savetovanjeKoordinacija oplate i kontrola

Logistika

Dostupnost oplate je odlučujući faktor u realizaciji Vašeg projekat na vreme, kao i za budžet. Logistička mreža širom sveta Vam omogućava da lako naručujete potrebne količine oplate. Materijali se isporučuju u dogovoreno vreme.

Organizacija prevoza i transporta

Servis za reparaciju

U Doka centrima za servisiranje opreme vrši se čišćenje i popravka kako rentirane tako i opreme u vlasništvu klijenata i to u skladu sa Doka standardima kvaliteta, od strane Doka servisa za reparaciju. To produžava vek trajanja oplate i pruža dodatnu sigurnost kod narednih upotreba oplate.

Povrati oplateServis za reparacijuOtklanjanje