calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Poboljšanje efikasnosti

sa Doka uslugama

Video fajlovi

Pouzdano u svim fazama projekta

Sa Dokom, Vi na svojoj strani imate pouzdanog partnera tokom svih faza građevinskog projekta. Od planiranja do implementacije, preko završavanja uspešnog projekta: Opseg usluga Doke je ovde da Vas podrži tako što se Vaš zadatak vezan za oplatu implementira efikasno. Tokom procesa, Vi imate korist od sveobuhvatnog znanja Doke u projektima različitih obima u oblasti stanogradnje, poslovnih zgrada, visokogradnje, mostova, energije, tunela i rudarstva.

Najbolja moguća upotreba sistema oplate

Doka usluge pokrivaju širok spektar različitih delatnosti. Prema tome, Vi ste sigurni da ćete pronaći rešenja koja najbolje odgovaraju individualnim zahtevima građevinskog projekta:

Inženjerstvo

Precizno planiranje je osnova za brzu i bezbednu upotrebu oplata. Doka tehničari Vam pomažu da prilikom planiranja smanjite troškove koje treba da sami načinite i omogućavaju Vam uspešnu implementaciju.

Optimizacija procesa

Doka nudi specijalne alate koji Vas podržavaju u dizajniranju transparentnih procesa. Ovo je način da se ubrzaju procesi betoniranja, optimizuje inventar i stvore efikasniji procesi izrade plana oplate.

myDoka portal za korisnikeSoftver za planiranje Tipos

Servis gotovih elemenata i montaža

Specijalni faktori i strukturalni zahtevi često zahtevaju individualni pristup. Da bi dopunila svoj opseg sistemske oplate, Doka nudi prilagođene oplatne jedinice. Specijalno obučeno osoblje kompanije Doka takođe vrši montažu nosećih skela i oplate direktno na gradilištu.

Servis gotovih elemenataPredmontaža oplate na gradilištuDemontiranje oplate
 

Logistika

Dostupnost oplate je odlučujući faktor u realizaciji Vašeg projekat na vreme, kao i za budžet. Logistička mreža širom sveta Vam omogućava da lako naručujete potrebne količine oplate. Materijali se isporučuju u dogovoreno vreme.

Organizacija prevoza i transporta

Servis za reparaciju

U Doka centrima za servisiranje opreme vrši se čišćenje i popravka kako rentirane tako i opreme u vlasništvu klijenata i to u skladu sa Doka standardima kvaliteta, od strane Doka servisa za reparaciju. To produžava vek trajanja oplate i pruža dodatnu sigurnost kod narednih upotreba oplate.

Povrati oplateServis za reparacijuOtklanjanje