calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose
Saglasan/na sam da ovaj veb-sajt koristi kolačiće za analize i personalizovani sadržaj. Saznajte više OK
Saglasan/na sam da ovaj veb-sajt koristi kolačiće za analize i personalizovani sadržaj. Saznajte više OK
Serbia

Bezbednost Doke od A(ustrije) do B(eograda)

5.7.2012 | News
Radovi se odvijaju brzo na najvećem projektu mostogradnje u Srbiji tokom više od 30 godina. Dužinom od 929 m i visinom stubova mosta od 200 m, most na Savi je spreman da postane savremeno obeležje srpske prestonice.
Anita Umek
Anita Umek+381 (0)22 400 101
Most preko reke Save sa deset traka na kosim kablovima ima za cilj da ublaži zagušenost saobraćaja u Beogradu i da na taj način poboljša kvalitet života u gradu. Nedavno podignut pešački most omogućuje neophodnu sigurnost na delu ovog ogromnog gradilišta. Zahvaljujući genijalnom rešenju koje je dizajnirala i isporučila Doka Srbija, veliki broj ljudi koji radi na gradilištu može bezbedno da prelazi ulicu i da stigne do ovog velikog infrastrukturnog projekta, ne morajući da čeka prolazeća vozila. Takođe, na glavnom mostu je bio omogućen brzi napredak u izgradnji uz pomoć oplatnih rešenja Doke, prilagođenih po meri.

Sistem nosećih skela Staxo 100 je takođe korišćen na pešačkom mostu, u saradnji sa Doka stepenišnim tornjem. Izgradnja i korišćenje ovog podignutog pešačkog prelaza svakako još jednom pokazuje da se Doka zalaže za brza, bezbedna rešenja na licu mesta.

News

Sveobuhvatna bezbednost sa kompanijom Doka

28.04.2017 | Press

Evolucija u sistemima oplate za ploče

23.06.2015 | Press