calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Evolucija u području oplate za ploču - Dokadek 30

24.12.2013 | Štampa
Oplata za ploču od elemenata Dokadek 30 nadopunjuje već postojeći portfolio Doka oplate za ploču i može se bez problema kombinovati sa svim Dokaflex i sistemima Doka stolova – za optimalno korišćenje za svaki građevinski projekat.

Kontakt za štampu

Utisci

Dokadek 30 je ručni oplatni sistem bez nosača osmišljen kao lagana čelična konstrukcija sa lakiranim okvirom i izdržljivom Xlife pločom. Oplatu za ploču od elemenata karakterišu sigurnost, jednostavno rukovanje i velika brzina ne samo kod montaže nego i kod demontaže oplate. Takođe, postavljanje oplate u ovim često vrlo zahtevnim zonama ispuna pomoću ovih sistema vrši se na brz i siguran način.

Elementi veličine 3 m² idealno su dimenzionirani za brzo postavljanje oplate na velikim površinama. Dokadek 30 ima samo mali broj pojedinačnih delova za premeštanje, čime se znatno ubrzava proces postavljanja oplate. I sam tok izgradnje takođe je mnogo brži, obzirom da za montažu i demontažu nije potrebna dizalica. Sama montaža i postavljanje sistema Dokadek 30 vrši se potpuno sigurno sa zemlje, bez potrebe za penjanjem na oplatu za ploču. Zahvaljujući pravougaonoj formi elementi se vrlo jednostavno i sigurno okače o glave podupirača s donje strane i jednostavno podignu prema gore.

Korisnik se prema potrebi može opredeliti za Dokadek 30 sa ili bez padajućih glava: jednostavnom zamenom glava i primenom međuelemenata standardni sistem se pretvara u sistem za rano skidanje oplate. Već dokazana Xlife ploča daje i nakon višestruke primene besprekoran izgled betona s ravnomernim i čistim fugama.

Proizvodi i rešenja koja se koriste

Pregled proizvoda i usluga
Doka projekti širom sveta

Ovo bi takođe moglo da Vas interesuje:

Doka predstavlja rešenja iz oblasti skela na sajmu bauma 2022

11.07.2022 | Štampa

Doka otvara internet prodavnicu u Srbiji

01.04.2021 | Štampa

Imate li pitanja o članku? Kontaktirajte nas!

Polja označena * su obavezna!
* Molim Vas, popunite sva obavezna polja!
Upit nije poslat, molimo pokušajte ponovo za kratko vreme!