calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose
Saglasan/na sam da ovaj veb-sajt koristi kolačiće za analize i personalizovani sadržaj. Saznajte više OK
Saglasan/na sam da ovaj veb-sajt koristi kolačiće za analize i personalizovani sadržaj. Saznajte više OK
Serbia

Dvostruka nosivost, ista težina - I tec 20 nosač

12.12.2013 | Press
Novi I tec 20 nosač predstavlja još jedan tehnološki skok unapred. U poređenju sa konvencionalnim drvenim oplatnim gredama od 20 cm, on ima skoro istu težinu, ali preko 80 % veću nosivost!
Anita Umek
Anita Umek+381 (0)22 400 101

Images

Ovo otvara potpuno nove mogućnosti za optimiziranje iskorišćenja materijala oplatnih sistema. Mnoge Doka inovacije, kako u oblasti oplatnih sistema za zidove tako i u oblasti sistema za izvođenje armirano-betonskih ploča, imaju koristi od novog I tec 20 nosača kao svog sistemskog elementa.

Zahvaljujući njemu redukuju se količine potrebne opreme, a pored toga novi sistem ima i veću nosivost. Osim toga, odlike I tec 20 nosača su i veoma velika robusnost i dug vek trajanja. Isto kao i kod već dokazanog ojačanja krajeva kod Top-nosača, I tec 20 je takođe ojačan plastikom čitavom dužinom.

U poređenju sa konvencionalnim drvenim oplatnim gredama, zahvaljujući ovome nosači su mnogo manje podložni oštećenjima prilikom ukucavanja eksera. Nosač I tec 20 ima iste dimenzije kao i H20 top, tako da je u potpunosti kompatibilan sa svim Doka sistemima.

News

Sveobuhvatna bezbednost sa kompanijom Doka

28.04.2017 | Press

Evolucija u sistemima oplate za ploče

23.06.2015 | Press