calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Dvostruka nosivost, ista težina - I tec 20 nosač

12.12.2013 | Štampa
Novi I tec 20 nosač predstavlja još jedan tehnološki skok unapred. U poređenju sa konvencionalnim drvenim oplatnim gredama od 20 cm, on ima skoro istu težinu, ali preko 80 % veću nosivost!

Kontakt za štampu

Utisci

Ovo otvara potpuno nove mogućnosti za optimiziranje iskorišćenja materijala oplatnih sistema. Mnoge Doka inovacije, kako u oblasti oplatnih sistema za zidove tako i u oblasti sistema za izvođenje armirano-betonskih ploča, imaju koristi od novog I tec 20 nosača kao svog sistemskog elementa.

Zahvaljujući njemu redukuju se količine potrebne opreme, a pored toga novi sistem ima i veću nosivost. Osim toga, odlike I tec 20 nosača su i veoma velika robusnost i dug vek trajanja. Isto kao i kod već dokazanog ojačanja krajeva kod Top-nosača, I tec 20 je takođe ojačan plastikom čitavom dužinom.

U poređenju sa konvencionalnim drvenim oplatnim gredama, zahvaljujući ovome nosači su mnogo manje podložni oštećenjima prilikom ukucavanja eksera. Nosač I tec 20 ima iste dimenzije kao i H20 top, tako da je u potpunosti kompatibilan sa svim Doka sistemima.

Ovo bi takođe moglo da Vas interesuje:

Doka predstavlja rešenja iz oblasti skela na sajmu bauma 2022

11.07.2022 | Štampa

Doka otvara internet prodavnicu u Srbiji

01.04.2021 | Štampa

Imate li pitanja o članku? Kontaktirajte nas!

Polja označena * su obavezna!
* Molim Vas, popunite sva obavezna polja!
Upit nije poslat, molimo pokušajte ponovo za kratko vreme!