calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Novi ekskluzivan hotel u Beogradu – “RADISSON BLU – STARI MLIN”

25.11.2013 | Štampa
U jednoj od najprometnijih ulica, u Bulevaru vojvode Mišića niče prvi hotel lanca "Radisson blu". Investitor ovog projekta je „Soravija grupa” sa partnerima Erste bankom i Evropskom bankom za obnovu i razvoj. Vrednost projekta je oko 55 miliona evra.

Kontakt za štampu

Utisci

Novi objekat će se sastojati od poslovne kule sa 10 spratova i savremeno opremljenog hotela svetski poznatog brenda. Poslovna kula će imati 3.900 kvadrata, hotel 15.000 i garaza od 6.000 kvadrata. Hotel će imati kapacitet od 237 soba, kao i bogat dodatni sadržaj, restoran, fitness centar, 144 parking mesta, bar, konferencijski centar, deo za masažu i opuštenja. Jednom rečju, Beograd dobija eksluzivan hotel savremenog izgleda.

Trenutno jedno od najvećih gradilišta u Beogradu odlikuje brz i efikasan rad, sa više od 100 radnika koji vredno rade. Uz pomoć noseće skele Staxo 40 koja je dizajnirana da ispuni sve zahteve iz oblasti visokogradnje i postavlja potpuno nove standarde kada je reč o brzini, bezbednosti i efikasnosti, radovi se odvijaju po planu. Sistemski H-ramovi, značajno redukovane težine i ergonomski optimizirani, laki su za rukovanje – što je značajno uticalo na brzinu montaže i omogućilo visoku stabilnost i bezbednost tokom radova.

Za izvođenje spratih ploča kod ovog eksluzivnog hotela, izvođač radova se oslonio na prednosti koje nudi fleksibilni i racionalni sistem za ručnu montažu Dokaflex 1-2-4.

Očekuje se da završetak radova bude u drugoj polovini 2014 godine, i da hotel Radisson Blu svoja vrata otvori za klijente u avgustu 2014. godine.

Ovo bi takođe moglo da Vas interesuje:

Doka predstavlja rešenja iz oblasti skela na sajmu bauma 2022

11.07.2022 | Štampa

Doka otvara internet prodavnicu u Srbiji

01.04.2021 | Štampa

Imate li pitanja o članku? Kontaktirajte nas!

Polja označena * su obavezna!
* Molim Vas, popunite sva obavezna polja!
Upit nije poslat, molimo pokušajte ponovo za kratko vreme!