calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose
Nazad

Penjuća oplata Xclimb 60 sa navođenjem

Sistem za penjanje sa korišćenjem krana i navođenjem na gradilištu

Penjuća oplata Xclimb 60 sa navođenjem predstavlja sistem, koji se i tokom procesa premeštanja navodi vertikalnim profilima na građevini. Čak i pri velikim brzinama vetra, cela penjuća jedinica se bezbedno i jednostavno premešta u jednom radnom taktu krana.

Video

Univerzalna primena
kod različitih delova građevine 

  • primena kao oplata za soliterska jezgra, stubove i fasade ili kao zaštitni paravan uz modularne komponente
  • ubrzanje naknadnih radova uz dve slobodne prateće radne platforme
  • jednostavno prilagodljiv vremenskim uslovima zahvaljujući različitim varijantama kućišta

Maksimalna sigurnost
u svakoj fazi rada 

  • bezbedno premeštanje, takođe i kod velikih brzina vetra, omogućeno stalnom vezom sa građevinom
  • potpuna bezbednost pri radu, pri dizanju i spuštanju, uz pomoć integrisanih platformi, stepenišnih tornjeva i merdevina
  • ubrzani tok izgradnje povećanim osećajem sigurnosti na svim visinama

Visoka ekonomičnost
za Vaše gradilište 

  • štedi kapacitet krana, budući da se i drugi teret može popeti zajedno sa platformama
  • kraće vreme korišćenja krana zahvaljujući premeštanju penjuće skele i oplate u sledeći korak betoniranja zajedno, kao jedne jedinice
  • rad sa uštedom energije uz pomoć lakih fiksnih vođica

Reference

Sistem

Penjuća oplata Xclimb 60 sa navođenjem

Penjuća skela se u jednom radnom taktu krana, zajedno sa oplatom, jednostavno i nezavisno od brzine vetra, podiže uz građevinu zahvaljujući profilima za navođenje.

Siguran spoj

Jedinica oplate je u svim fazama rada čvrsto fiksirana za strukturu građevine uz pomoć vertikalnog profila i fiksne vođice. Pri tome prilikom procesa premeštanja vertikalni profil bezbedno klizi duž najmanje dve fiksne vođice.

Velika radna bezbednost

Sistemi merdevina i otvora koji se mogu integrisati omogućavaju bezbedno kretanje između radnih platformi. Prilikom planiranja penjućih oplata od strane Doka stručnjaka, posebno se vodi računa da su integrisani svi sigurnosni mehanizmi i prilagođeni zahtevima gradnje.

Primena

Jednostavna upotreba

Sistem Xclimb 60 je potpuno prilagođen korisniku, tako da je posle kratke obuke od strane Doka instruktora osoblje gradilišta potpuno osposobljeno da ga samostalno koristi.

Višestruka primena

Nezavisno od toga da li se radi o soliterskim jezgrima, stubovima ili industrijskim objektima – modularnom konstrukcijom sistema, penjuća oplata Xclimb 60 sa navođenjem može da se primeni kod mnogobrojnih građevina. Šta više, sistem se takođe može koristiti i kao zaštitni paravan sa više različitih tipova kućišta.