calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose

Oplate za ploče

Doka oplate za ploče inspirišu mnogobrojnim mogućnostima primene i sposobnošću prilagođavanja najrazličitijim građevinskim zadacima. Bilo da se radi o velikim ili malim, jednostavnim ili složenim površinama ploča – sa Doka proizvodima ste uvek "na sigurnoj strani".

Sistemi za ploče
 • Panel oplata za ploču Dokadek 30

  Panel oplata za ploču Dokadek 30Panel oplata za ploču Dokadek 30

  Panel oplata za ploču Dokadek 30

  Dokadek 30 je ručna oplata lake čelične konstrukcije bez nosača sa žuto lakiranim ramovima, koji su obloženi kompozitnim drveno-plastičnim panelom. Dokadek 30 kombinuje prednosti panel oplate za ploču sa prednostima Dokaflex oplata za ploče, što znači u velikim prostorijama zahvaljujući panelima površine od 3 m², a uz Dokaflex, takođe je brz i fleksibilan i u dopunskim zonama. Dokadek 30 – sa ili bez padajuće glave: evolucija u sistemima oplate za ploče.

 • Doka Xtra

  Doka XtraDoka Xtra

  Doka Xtra

  Ovaj finansijski povoljan i brz sistem se odlikuje prethodno isplaniranim tokom skidanja oplate i omogućava ravnomerno opterećenje radne snage na gradilištu. Slobodan izbor oplatne ploče ispuniće sve želje arhitekte u pogledu izgleda betona.

 • Dokaflex

  DokaflexDokaflex

  Dokaflex

  Dokaflex 1-2-4 predstavlja brzu i fleksibilnu oplatu za ploče za proizvoljne osnove. Određivanje količina se vrši jednostavno, pomoću tehničkog šibera, bez potrebe za izradom plana oplate. Individualni zahtevi za rezultat betona optimalno su rešeni slobodnim izborom oplatne ploče.

 • Dokaflex 30 tec

  Dokaflex 30 tecDokaflex 30 tec

  Dokaflex 30 tec

  Dokaflex 30 tec je sistem za ručno postavljanje oplate za ploču, koji poentira malim troškovima po upotrebi. Nosač velike nosivosti I tec 20 kao glavni nosač omogućava veća rastojanja između podupirača. Budući da se za oplatu ploče iste površine upotrebljava manje materijala, izgradnja se ubrzava za 15 procenata, a umanjuju se i troškovi materijala i logistike.

 • Dokaflex sto

  Dokaflex stoDokaflex sto

  Dokaflex sto

  Dokaflex sto omogućava ekonomično izvođenje ploča velikih površina, zahvaljujući svojoj jednostavnoj i praktičnoj konstrukciji, kao i velikoj brzini premeštanja i prilagođavanja. Dokaflex stolovi se, naravno, mogu kombinovati sa Dokamatic stolovima.

 • Dokamatic sto

  Dokamatic stoDokamatic sto

  Dokamatic sto

  Dokamatic sto sa svojom inovativnom strukturom predstavlja idealan sistem oplate za ploče velikih površina. Sistem je optimizovan za kratke rokove postavljanja oplate i odlično se prilagođava različitim zahtevima i u pogledu konstrukcije i geometrije. Ušteda radne snage i vremena rada krana: uz DoKart plus, horizontalno premeštanje u sledeći segment betoniranja odvija se od strane samo jednog lica.

 • Uređaji za premeštanje stolova

  Uređaji za premeštanje stolovaUređaji za premeštanje stolova

  Uređaji za premeštanje stolova

  Sa Doka uređajima za premeštanje radovi na postavljanju oplata za ploče se naročito brzo obavljaju. Zahvaljujući uštedi na korišćenju krana za horizontalna i vertikalna premeštanja, optimizovana je kompletna logistika gradilišta. Kapacitet krana se tako može koristiti na drugom mestu. Time se ubrzava celokupni tok gradnje. Na taj način se efikasno smanjuju troškovi i povećava se konkurentnost izvođača radova.

Prikaži dalje rezulate