calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Rezidence Koperníkova

24.06.2019 | Novinky
Rezidence Koperník je moderní, multifunkční a provozně úsporná, výšková budova s jedenácti nadzemními podlažími a podzemním parkováním. Celkově přinese do města 53 bytů, 5 obchodů a 8 kanceláří. Precizně provedenou stavbu, která vznikla zejména jako monolitická konstrukce, realizovala společnost Brestt.

Tiskové oddělení

Galerie

Monolit stavby vznikal s nasazením bednicích systémů Doka pro realizaci stěn a stropů a celá stavba byla navíc vybavena bezpečnostními systémy a pracovními lávkami Doka. Stěny a sloupy tak byly realizovány pomocí stěnového rámového bednění Framax Xlife, stropy formovalo tradiční nosníkové bednění Dokaflex. Bezpečnost pak zajistily pracovní plošiny K i komponenty bezpečnostního programu Doka XP.

V oblasti se bude jednat o jednu z nejvyšších budov, ale je pravda, že Doka umí pomoci s výstavbou i daleko vyšších objektů, a to i takových, které patří mezi nejvyšší na světě. Mimo jiné se podílela například na realizaci mrakodrapu Burdž Kchalífa v Dubaji. Chcete vědět víc? Podívejte se na informace o výškové výstavbě zde na našich stránkách!

Fakta


Projekt: Rezidence Koperníkova
Realizace monolitu: Brestt a.s.
Použité systémy: stropní nosníkové bednění Dokaflex,stěnové rámové bednění Framax Xlife, sloupové bednění Framax Xlife
Bezpečnostní systémy: sloupky zábradlí S, pracovní plošiny K
Služby: projektování nasazení bednění

To by Vás mohlo také zajímat:

Bezpečnost na stavbě je strategická investice

28.04.2024 | Média

Transparentní data: důležitý faktor úspěchu

16.04.2024 | Novinky

Máte otázky k příspěvku? Kontaktujte nás!

Vyplňte, prosím, všechna pole označená *. Bez nich nejde přihláška odeslat.
* Formulář není kompletně vyplněný!
Zprávu se nepodařilo odeslat, prosím zkuste to později ještě jednou!