calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose

Sigurnosni sistemi

Bezbednost na gradilištu je povezana sa visokom odgovornošću svih učesnika. Profesionalna bezbednost donosi niz važnih prednosti: umanjeni rizik od nesreća na radu, veća ekonomičnost zbog bržih radnih procesa, veća motivacija zaposlenih i sticanje bolje reputacije za Vaše preduzeće.

Sigurnosni sistemi
 • Radna platforma Modul

  Radna platforma ModulRadna platforma Modul

  Radna platforma Modul

  Radna platforma Modul je idealna dopuna za Doka sisteme za zidove. Uz sistem platforme Modul, koij se može iznajmljivati, radovi armiranja izvode se bezbedno i brzo. Takođe, ona je prilagođena za upotrebu kao stepenišni toranj ili pokretna skela. Za dodatno ubrzanje toka izgradnje, jedinice skele mogu da se premeste kranom.

 • Sklopiva platforma K

  Sklopiva platforma KSklopiva platforma K

  Sklopiva platforma K

  Doka sklopive platforme K su predmontirane, gotove platforme, sastavljene od standardizovanih sistemskih komponenti za različite slučajeve primene.

 • Pristupni sistem XS

  Pristupni sistem XSPristupni sistem XS

  Pristupni sistem XS

  U svega nekoliko jednostavnih koraka moguća je ugradnja sistema merdevina sa leđobranom na Doka oplate za zidove i stubove. Montaža ovih sigurnosnih sistema na oplatu moguća je još dok se oplata nalazi na tlu. Time je bezbednost zagarantovana od samog starta.

 • Zaštitna ograda

  Zaštitna ogradaZaštitna ograda

  Zaštitna ograda

  Provereni sistemi štite Vaše ljudstvo na gradilištu na optimalan način i značajno doprinose neometanoj realizaciji projekta. Zaštićeni radnici rade bezbednije, a samim tim brže i mnogo efikasnije – za Vaš uspeh.

 • Bočna zaštitna ograda XP

  Bočna zaštitna ograda XPBočna zaštitna ograda XP

  Bočna zaštitna ograda XP

  Ovaj bezbednosni sistem je univerzalno bezbednosno rešenje za sve funkcije zaštitne ograde. Optimalno je prilagođen Doka sistemima - bilo da se radi o zidnim oplatama, oplatama za ploče, obezbeđivanju ivica ploče ili sistema zaštitnih ograda na samoj konstrukciji.

 • Stepenišni toranj 250

  Stepenišni toranj 250Stepenišni toranj 250

  Stepenišni toranj 250

  Od ramova i predmontiranih stepenišnih elemenata može se brzo formirati stabilan sistem za penjanje. Međuspratni izlazi obezbeđuju siguran pristup svim radnim nivoima.

 • Sistem platformi Xsafe plus

  Sistem platformi Xsafe plusSistem platformi Xsafe plus

  Sistem platformi Xsafe plus

  Predmontirane, sklopive radne platforme sa integrisanim bočnim ogradama, merdevinama i samozatvarajućim otvorima za prolaz mogu se koristiti odmah i značajno povećavaju bezbednost na radu. Ovaj sistem se primenjuje sa ramovskom zidnom oplatom i oplatom za stubove Framax Xlife i sa oplatama sa nosačima FF20, Top 50 i Top 100 tec.

Prikaži dalje rezulate