calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Begrijpen.

Het geheim van
150 jaar klantvoordelen.

Begrijpen vanuit de traditie.

Begrijpen vanuit de traditie.

Begrijpen heeft bij ons een lange traditie. Aandachtig luisteren, zich verplaatsen in de wereld van de klanten, alle aspecten leren begrijpen en verder denken. Het is deze passie om zich niet met de eerste de beste oplossing tevreden te stellen, maar te blijven sleutelen tot een echt pluspunt voor onze klanten is ontstaan. Alleen zo kon een kleine timmermanswerkplaats uitgroeien tot een wereldwijd actief bekistingsbedrijf, dat sinds 1956 onder de merknaam Doka bekend is.

Mijlpalen

Talloze bouwobjecten over de hele wereld getuigen van wat Doka al zo lang kenmerkt als sterke en betrouwbare partner in de bouw. Met oplossingen voor bekistingen en steigers begrijpen wij de uitdagingen van onze klanten. Omdat wij weten wat er nodig is om een bouwproject te doen slagen, werken wij met passie, hoe groot of klein een project ook is. De beste prestaties op de werf beginnen met de juiste hoeveelheid bekistingen en steigers op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor ons staat dat als een paal boven water. Omdat we onze oplossingen voortdurend verbeteren, zijn we bereid om net dat beetje extra te doen voor een succesvol projectresultaat voor onze klanten.

Of eenvoudig gezegd: Formwork and Scaffolding. We make it work.

Organisatie


178

Vestigingen wereldwijd


5

Continenten


60

Landen

meer dan

7.000

Medewerkers wereldwijd

Begrijpen.
Waar alles om draait.

De wortels waaruit het huidige Doka ontstaan is, zijn meer dan 150 jaar oud. Al vanaf het begin is voor ons één zaak belangrijker dan al het andere: Begrijpen. Dit is onze drijfveer, onze passie en zit in ons DNA. Want alleen door dit Begrijpen kunnen wij de meerwaarde creëren, die zowel onszelf als onze klanten iedere dag weer vooruitbrengt.

Markten Begrijpen.

Alleen wie de lokale behoeften, bijzonderheden en bouwmethoden in het land van zijn klanten kent, kan de eisen van een project begrijpen. Daarom hebben wij meer dan 160 verkoop- en logistieke vestigingen in meer dan 60 landen opgebouwd. Zo kunnen onze klanten er altijd op rekenen dat zij snel de volledige ondersteuning bij hun projecten krijgen. Of het hierbij nu om een eenvoudig woonhuis, een voetbalstadion, een brug of de hoogste toren ter wereld gaat. Dat is onze globale kracht, waarop de Doka-klanten lokaal kunnen bouwen.

Vestigingen

Begrijpen.
De bouwplaats als een geheel beschouwen.

Wij denken niet alleen in producten, wij denken in bouwprocessen. Hoe kunnen onze klanten met minder moeite meer bereiken? Welk detail kan worden geoptimaliseerd, welke bekistingsdienst bespaart kosten? Deze vragen blijven ons telkens opnieuw dagelijks bezighouden, tot wij samen met onze klanten weer een nieuwe innovatieve oplossing hebben ontwikkeld.

Bouwplaatsen Begrijpen.

In de harde omstandigheden van een bouwplaats zijn vooral drie dingen van belang: rendabiliteit, veiligheid en hantering. Alleen wie de bedrijvigheid op de bouwplaats precies begrijpt, is in staat om betere, op elkaar afgestemde producten te vervaardigen en voortdurend verder te ontwikkelen. Wij doen dit op basis van onze specialisten op de bouwplaatsen en ons 1.000 man sterke ingenieursteam. Rendabiliteit steunt op intelligente producten.

Oplossingen
Productie

Wie economisch denkt,
denkt ook aan huren.

Huren of kopen is een gewoon kwestie van rendabiliteit. Van het huurmodel van Doka maken steeds meer klanten gebruik, omdat het de rendabiliteit en flexibiliteit bevordert en een ideale aanvulling is om piekmomenten op te vangen. Geen investering, geen voorraadbeheer, geen onderhoud. De bekistingsproducten zijn altijd perfect onderhouden en in iedere hoeveelheid en uitvoering beschikbaar.

Projecten Begrijpen.

Iedere bouwplaats doorloopt zijn eigen proces, van de planning tot de voltooiing. Hoe vroeger wij hierbij betrokken worden, hoe beter wij het project begrijpen en hoe hoger wij de rendabiliteit ervan kunnen opschroeven. Wij begeleiden onze klanten graag in elke fase van hun bekistingsproject. Want wij bieden alles uit één hand: producten, diensten, planning, projectmanagement en logistiek. Er zijn er slechts weinigen die het voordeel van alle aspecten te begrijpen, kunnen aanbieden.

Essentieel is een
perfect projectmanagement

Om ervoor te zorgen dat alles perfect op elkaar is afgestemd, begeleidt het Doka-projectmanagement de klanten tijdens de projectontwikkeling, de beslissingsfase, de planning, de bouw en de bouwbeëindigingsfase.

Projectmanagement

Toekomst Begrijpen.

Vaart zetten achter de dingen is zowat onze tweede natuur. Wij zijn nooit helemaal tevreden met wat we al hebben gerealiseerd en blijven voortdurend verder zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Daarom investeren wij veel tijd en geld – om nog betere resultaten voor onze klanten te bereiken.

Nieuws

Duurzaamheid Begrijpen.

Tegenwoordig heeft iedereen het over duurzaamheid. Maar het blijft slechts een modewoord, als het niet in de realiteit wordt toegepast. In ons bedrijf wordt duurzaamheid al decennialang actief toegepast, want wij beschouwen dit als een belangrijk bestanddeel van rendabiliteit in de bouw.

Gedragscode van Doka
Anoniem melden

Veiligheid in de bouw

Ook de veiligheid van de gebruikers heeft bij Doka de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij DokaSafety opgericht, een belangrijk initiatief dat met uitgebreide veiligheidstrainingen bij de klanten ter plaatse alle betrokkenen extra bewust maakt voor dit thema. Want veiligheid motiveert de medewerkers op de bouwplaats om topprestaties te leveren en vermindert het risico dat de bouwwerkzaamheden in het slechtste geval stil komen te liggen. Studies hebben intussen aangetoond dat de ‘return on prevention’ gelijk is aan de factor 2,2.

Duurzaamheid

Bouwsectoren Begrijpen.

Deskundigheid komt niet zomaar. Bij ons ontstaat deze uit de dagelijkse ervaringen en concrete kennis die wij bij de projecten van onze klanten opdoen en in onze deskundigheidscentra bundelen. Zo halen wij het maximum uit iedere bekisting. Speciaal voor wolkenkrabbers, bruggen, tunnels, krachtcentrales of zichtbetonprojecten.