calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose

Systeemcomponenten

Een van de fundamenten van onze bekistingssystemen zijn de in de praktijk beproefde onderdelen. Doka-onderdelen zijn ontwikkeld voor een lange levensduur, maximale rendabiliteit en optimale arbeidsveiligheid. Versterk uw concurrentievermogen met behulp van de hoogwaardige Doka-producten.

Systeemcomponenten
 • Houten bekistingsdragers

  Houten bekistingsdragersHouten bekistingsdragers

  Houten bekistingsdragers

  De houten bekistingsdragers van Doka vormen de basis van vele Doka-bekistingssystemen en zijn universeel inzetbaar. De zorgvuldig geproduceerde dragers bewijzen hun waarde dagelijks op talloze bouwplaatsen. H20 top en H20 eco zijn wereldberoemd en voor elke toepassing de juiste keuze.

 • Vloerstempels

  VloerstempelsVloerstempels

  Vloerstempels

  Doka-vloerstempels zijn voor elke toepassing de juiste keuze en een essentieel element voor de harde omstandigheden op elke bouwplaats. De knel- en uitvalbeveiliging, de gesmede moer, de verzinking en de ergonomisch gevormde instelbeugel zijn slechts enkele kenmerken van de hoogwaardige stalen stempels, die wereldwijd klanten overtuigen.

 • Triplex-bekistingsplaten

  Triplex-bekistingsplatenTriplex-bekistingsplaten

  Triplex-bekistingsplaten

  De triplex bekistingsplaten van Doka vormen de basis van vele Doka-bekistingssystemen en zijn universeel inzetbaar.

 • Concremote, Realtime betonexpertise

  Concremote, Realtime betonexpertiseConcremote, Realtime betonexpertise

  Concremote, Realtime betonexpertise

  De directe meting van de sterkteontwikkeling van het beton met Concremote maakt een betere organisatie van de bekistings- en betonstortwerkzaamheden mogelijk.

 • Multiplex-platen

  Multiplex-platenMultiplex-platen

  Multiplex-platen

  De multiplex platen van Doka worden in talrijke Doka-bekistingssystemen gebruikt. Door de grote bandbreedte – van DokaPly tot de Xlife-plaat – biedt Doka ideale oplossingen voor vele behoeften, van pasgedeelte tot en met zichtbeton.

 • Transportmateriaal

  TransportmateriaalTransportmateriaal

  Transportmateriaal

  Transportmateriaal zoals containers, stapelpalletten en tralieboxen zorgen voor orde op het bouwterrein, voorkomen lang zoeken en vereenvoudigen de opslag en het verplaatsen van systeemonderdelen, kleine onderdelen en toebehoren. De stapelpalletten vereenvoudigen de opslag en het verplaatsen van vloerstempels, driepoten, bekistingsdragers en -panelen. De traliebox zorgt voor orde bij de lichtere accessoires (max. draagvermogen 700 kg). Voor zware accessoires is er de galva-container (max. draagvermogen 1.500 kg).

 • Samengestelde bekistingsdragers

  Samengestelde bekistingsdragersSamengestelde bekistingsdragers

  Samengestelde bekistingsdragers

  Met zijn speciale opbouw en groot draagvermogen opent de drager I tec 20 nieuwe dimensies voor de optimalisatie van het materiaal op de bouwplaats. De met een kunststof laag beschermde flens en de beproefde Top-uiteindeversterking maken de drager buitengewoon robuust.

 • Ontkistingsproducten

  OntkistingsproductenOntkistingsproducten

  Ontkistingsproducten

  Doka biedt ontkistingsproducten voor zuigende en gladde bekistingsoppervlakken aan. Deze hebben een uitstekende scheidende werking en dragen bij tot fraaie betonoppervlakken.

 • Verankeringen/ophangconussen

  Verankeringen/ophangconussenVerankeringen/ophangconussen

  Verankeringen/ophangconussen

  Betrouwbare centerpennen en veilige ophangpunten zijn bepalend voor de rendabele en veilige toepassing van elke bekisting. Zowel voor wandbekistingen, enkelzijdige bekistingen als klimbekistingen is een volledig programma van beproefde ankeroplossingen en ophangpunten verkrijgbaar.

 • Bekistingsklem

  BekistingsklemBekistingsklem

  Bekistingsklem

  De bekistingsklem 10-90 cm biedt met zijn geoptimaliseerde verhouding tussen gewicht en statische eigenschappen de ideale basis voor alle bekistingswerkzaamheden bij balkfunderingen, onderbalken en tuinmuren.

 • Afdichtingen voor zichtbeton

  Afdichtingen voor zichtbetonAfdichtingen voor zichtbeton

  Afdichtingen voor zichtbeton

  De betrouwbare realisatie van betonoppervlakken in de gewenste zichtbetonkwaliteit is telkens weer een uitdaging. Doka biedt voor alle bouwprojecten waarbij het oppervlak van het beton zichtbaar blijft, het passende bekistingsmateriaal. Om ook details zoals bijv. verankeringspunten en voegen perfect uit te voeren, heeft Doka een groot aantal verschillende accessoires voor zichtbeton.

Toon verdere resultaten