calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb


Zichtbeton – beton in zijn zichtbaar mooiste vorm

Nadruk op individualiteit

De taal van de architectuur brengt een duidelijke trend naar meer individualiteit en uniciteit aan de oppervlakte. Bouwwerken vertonen zowel naar binnen als naar buiten interessante uitdrukkingsvormen. Ter plaatse gestort beton biedt de architectuur extra vrijheid. Doka creëert voor zichtbeton speciale oplossingen die exact op de betreffende situatie en de behoeften van het bouwwerk zijn afgestemd. In samenwerking met de planners van de opdrachtgever ontwikkelt Doka totaaloplossingen voor betontechnologie, bekistingstechniek, inbouw en verdichting. De vrije keuze bij de vormgeving van de oppervlakken met bijvoorbeeld roosters, voegen en texturen, beantwoordt Doka met beproefde en modulaire systeem- en projectspecifieke bekistingen.

Het deskundigheidscentrum voor zichtbeton beschikt over veel knowhow en ondersteunt u bij de planning en uitvoering van zichtbetonprojecten. Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij wat belangrijk is en met welke invloedsfactoren al in de beslissende planningsfase rekening moet worden gehouden, om de gewenste betonoppervlakken te verkrijgen.

 

Hoogwaardige betonoppervlakken

Met de nieuwe Xface-plaat van Doka.

Xface-plaat

Met de Xface-plaat breidt Doka zijn omvangrijke assortiment verder uit met een bijzonder robuuste bekistingsplaat, die de gebruiker een – zichtbare – meerwaarde biedt.

De nieuwe Xface-plaat maakt de vervaardiging van betonoppervlakken met weinig poriën gemakkelijker, zoals bijvoorbeeld bij zichtbeton noodzakelijk is. Dit is mogelijk dankzij de buitengewoon robuuste coating en de grote plaatformaten. Een vezelversterkte kunstharscoating zorgt voor hoogwaardige betonoppervlakken zonder kleurafgifte. Door de hoge bestendigheid tegen krassen en trilschade is bovendien een bijzonder glad en gelijkmatig betonbeeld gegarandeerd.

Brochure Xface-plaat
(pdf)

Zichtbaar mooi. Met systeem.

Aanbod met diepgang.

Met modulaire bekistingssystemen biedt Doka voor het hele spectrum van de architectuur altijd de juiste oplossing. Het aanbod is bijzonder ruim en kan bovendien met de volgende overtuigende argumenten uitpakken: hoog veiligheidsniveau, hoge rendabiliteit en eenvoudig gebruik. Bij Doka denkt men niet alleen aan grote oppervlakken, maar ook aan de details.

Grote deskundigheid in zichtbeton

Zichtbeton staat hoog aangeschreven. Het biedt architecten en bouwbedrijven de mogelijkheid om zelfs de meest excentrieke ideeën en vormen te verwezenlijken. Zichtbetonprojecten zijn een premiumsegment en vereisen behalve hoogkwalitatieve producten ook veel expertise op het gebied van planning en uitvoering, om de gewenste resultaten te kunnen bereiken.