calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Carrièremogelijkheden bij Doka

Bij Doka wordt geen onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen: alleen talent, instelling en commitment tellen. Wij zijn een goede en betrouwbare werkgever, die wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel draagt – op alle niveaus, al vele jaren en in ieder opzicht.

Bij ons is de samenwerking tussen de verschillende generaties een succes. Omdat wij weten dat de deskundigheid van ervaren medewerkers even belangrijk is dan de grote motivatie en actuele kennis van de jongeren. Het intergenerationeel werken en leren leidt bij ons tot een win-winsituatie voor iedereen.

Personen met beroepservaring

Een carrièreswitch naar de Doka Group verbindt de mogelijkheden van een grote en internationaal actieve organisatie met de kwaliteiten van een baan bij een lokaal geworteld bedrijf. Dit biedt u kansen en zekerheid, maar vereist ook inzet en tijdelijke, ruimtelijke en mentale mobiliteit.

Actuele vacatures

Beginnelingen

Een goed begin geeft zin in meer. Het versterkt de zelfzekerheid en maakt de persoonlijke doelen duidelijker. Bij Doka verruimt het bovendien de horizon tot een globale zienswijze en toont het de enorme verscheidenheid aan carrièremogelijkheden. Met de kans om zijn kennis in praktische kunde om te zetten, stijgt ook de motivatie. De Doka Group is een oplossings- en praktijkgericht bedrijf.

Actuele vacatures
Je carrière start @Doka
Bekwaamheid en ervaring brengen u verder.

Wie zijn beroeps- en persoonlijke ontwikkeling wil bevorderen, een interessante loopbaan wil kiezen en ook internationaal wil meespelen, heeft een werkgever nodig die dit niet alleen mogelijk maakt, maar ook actief stimuleert. Wij bieden deze perspectieven en een zekere toekomst. Wereldwijd.

Veranderen en beginnen

Een goede voorbereiding is de sleutel tot succes. Daarom nemen wij veel tijd om onze mensen optimaal op de komende taken voor te bereiden: met gestructureerde inwerkingsschema’s, jobrotatie en interne en externe seminars zoals bijv. de vier weken durende Doka Ingenieur Training.

Doelen stellen

Vaardigheden worden pas echt waardevol, als men ze gericht en doeltreffend kan inzetten. Samen overeengekomen doelen vatten concreet samen wat precies de taken, prestatiecriteria en randvoorwaarden zijn. Dat is een faire zaak, die alle betrokkenen zekerheid biedt over de gewenste oplossingen en resultaten. De basis voor succesvolle ervaringen.

Studenten

Droge theorie in de boeiende wereld van de praktijk toepassen, tot resultaten bijdragen, internationale bedrijvigheid ervaren, de eigen voortgang documenteren en de opleiding met succes voltooien. De Doka Group is met zijn stages en contacten al voor vele studenten een goede gids en coach geweest. En vervolgens ook een vertrouwde werkgever.

Actuele vacatures
De high potentials komen

Wie goed studeert, toont zijn oprechte interesse in het gekozen vakgebied en zijn bereidheid om zich hier intens en consequent mee bezig te houden. Dergelijke inspanningen ondersteunen wij erg graag, omdat ze typisch zijn voor de mensen waarmee wij ook onze toekomst willen vormgeven, innovaties willen ontwikkelen en successen willen bereiken.

Elkaar leren kennen

Met enkele buitenlandse stages per jaar, meerdere workshops en opleidingen in ons bedrijf en praktische hulp bij het zoeken van onderwerpen voor eindwerk of afstudeerscriptie leveren wij onze bijdrage aan de vorming van de elite van de toekomst. Zo bezorgen wij onszelf een goede naam bij diegenen die binnenkort de beslissingen zullen nemen. Bij ons of in andere bedrijven.

Leerlingen

Medewerkers met een grote vak- en praktijkkennis noemen wij de meesters van onze toekomst. Zij worden erkend, werken in de hele wereld en vormen de sterke ruggengraat van ons succes – en dikwijls zijn ze zelf ooit als leerling bij ons begonnen. Ons aanbod dekt bijna alle interesses – en tegenwoordig hebben wij zelfs opleidingen inclusief eindexamen. Je toekomst mag dus komen. En wij kunnen ze het beste samen tegemoet gaan.

Actuele vacatures
Leerlingen zijn belangrijk voor ons

Wij nemen prestaties au sérieux en waarderen deze ook bij de jongsten in ons team. Bijvoorbeeld met een beloning bij bijzonder goede resultaten. Bovendien gelden leerlingtarieven in de kantine en zijn er fabrieksbussen, excursies, internationale uitwisselingsprogramma’s en niet in het laatst fantastische cursussen in de Umdasch Academy. Er wordt zeer veel gedaan. Waarom? Omdat wij trots willen zijn op onze leerlingen. En opdat zij er trots op zouden zijn tot onze groep te behoren.

Leercontracten bij Doka

Een goede opleiding in het kader van het leerlingstelsel kent bij Doka een lange traditie. ‘Carrière met een vakopleiding’ is bij ons geen loze slogan – dit bewijzen onder andere de talrijke oud-leerlingen die vandaag in ons bedrijf belangrijke functies bekleden als leidinggevenden of specialisten. Met een uniform opleidingsprogramma bevorderen wij niet alleen de vakkenis en methodische competentie, maar ook de persoonlijkheidsontwikkeling van onze toekomstige leidinggevenden.

Vroeg solliciteren

Algemeen geldt: hoe vroeger je bij ons solliciteert, hoe vroeger een beslissing valt. En de weg naar ons is heel ‘easy’ … Gewoon via het online sollicitatieportaal, dat je hier kunt bezoeken. Na dit eerste ‘virtuele’ contact volgen …  • een vrijblijvende kennismakingsdag,
  • een leerlingentest,
  • een selectiegesprek met bezichtiging van de werkplaats (evt. samen met je ouders),
  • het leercontract en
  • het begin van de opleiding vanaf september van het betreffende jaar.

Scholieren

Van juni tot september lopen jaarlijks 100 tot 150 studenten een vakantiestage bij ons. Zij willen graag geld verdienen en voor ons zijn ze tijdens de vakantieperiode een waardevolle hulp. Voor velen van hen zijn de ervaringen uit deze periode echter ook een belangrijke oriëntatiehulp voor hun latere loopbaan. Zo kan al zeer vroeg uit een korte flirt een vaste relatie ontstaan. Tot groot geluk van beiden.

Actuele vacaturesDoka maakt school
Van leren naar leren kennen

Het is niet niks wat jonge mensen tegenwoordig allemaal moeten zien te combineren: school, vrienden, familie, vrije tijd, chats, tweets, blogs … Maar wanneer er concrete doelen zijn, worden vele zaken eenvoudiger en duidelijker. Daarom helpen wij je graag op weg om jouw dromen waar te maken: met ideeën, aanbiedingen en informatie in de scholen. Dat is zinvol. Leren. Kennen. Leren kennen.

De specials voor mensen uit het technisch onderwijs

Als technisch georiënteerd bedrijf richten wij ons uiteraard in de eerste plaats tot leerlingen in het technisch onderwijs en studenten aan technische hogescholen. En omdat wij onze deskundigheid en de geest van ons bedrijf graag voelbaar willen maken, bieden wij ook speciale samenwerkingen aan. Leerlingen in het technisch onderwijs bieden wij:

  • Doka Inside (vanaf de 4e klas)
  • Hulp bij het eindwerk
  • Stage
  • Uitrusting van leerwerkplaatsenLeerlingen die de technische opleiding voltooid hebben, nemen wij in de periode tussen het eindexamen en de burger- of legerdienst aan als werknemers met een tijdelijk contract. Dit maakt de overgang naar het beroepsleven eenvoudiger (ook wanneer de oud-leerling na zijn dienst niet bij ons wil verder werken).