calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Bekistingstechniek live ontdekken

Doka Forum

Ontdek de wereld van Doka en krijg een overzicht van ons uitgebreide product- en serviceaanbod. In een 2.500 m² grote showroom presenteren wij u het complete aanbod van Doka. Graag demonstreren wij u daarbij live de werkwijze van verschillende systemen zoals bijv. zelfklimmende bekistingen of tunnelbekistingswagens. Via digitale schermen kunt u desgewenst meer informatie over de afzonderlijke bekistingssystemen opvragen.

Nieuwe dimensie van bijscholing

Onze modern en aangenaam ingerichte seminarruimten creëren de ideale voorwaarden voor uw efficiënte bijscholing in het kader van de Doka-training. En dankzij de onmiddellijke nabijheid van het Doka Forum kan de theorie direct aan de praktijk worden gekoppeld.

Training direct aan het product

Perfectioneer onder de deskundige leiding van ervaren Doka-moniteurs/bouwplaatsinstructeurs uw opbouw en gebruik van Doka-bekistingssystemen.