calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose

Veiligheidssystemen

Veiligheidssystemen

Veiligheid op de bouwplaats gaat gepaard met een hoge verantwoordelijkheid voor alle betrokkenen. Professionele veiligheid biedt een aantal belangrijke voordelen: u profiteert van een verminderd risico op ongelukken, een hogere rendabiliteit door snellere bouwprocessen, een grotere motivatie bij de medewerkers en een nog beter imago van uw bedrijf.

 • Werkplatform Xsafe plus

  Werkplatform Xsafe plusWerkplatform Xsafe plus

  Werkplatform Xsafe plus

  De voorgemonteerde, opklapbare werkvloeren met integreerbare zijleuningen, ladders en zelfsluitende mangaten zijn direct inzetbaar en verbeteren de arbeidsveiligheid aanzienlijk. Het systeem is bruikbaar met de kader-/kolombekistingen Framax Xlife en de dragerbekistingen FF20, Top 50 en Top 100 tec.

 • Veiligheidsrugweersysteem XP

  Veiligheidsrugweersysteem XPVeiligheidsrugweersysteem XP

  Veiligheidsrugweersysteem XP

  Dit veiligheidssysteem is de universele oplossing voor alle veiligheidstoepassingen. Het past optimaal bij alle Doka-systemen voor wandbekisting, vloerbekisting, vloerrandbeveiliging of valbeveiliging in de ruwbouw.

 • Trappentoren

  TrappentorenTrappentoren

  Trappentoren

  Met kaders en voorgemonteerde trapelementen kan het stabiele toegangssysteem snel worden opgebouwd. Tussenladders bieden een veilige toegang tot alle werkniveaus.

 • Laddersysteem XS

  Laddersysteem XSLaddersysteem XS

  Laddersysteem XS

  Aan de wand- en kolombekistingen van Doka kunnen in een handomdraai systeemladders met geïntegreerde rugbescherming worden geïnstalleerd. De montage van deze veiligheidsvoorzieningen kan al gebeuren terwijl de bekisting nog op de grond ligt. Dat zorgt van begin af aan voor maximale veiligheid.

 • Vouwklimsteiger K

  Vouwklimsteiger KVouwklimsteiger K

  Vouwklimsteiger K

  Doka-vouwklimsteigers K zijn voorgemonteerde, direct inzetbare steigerplatforms met standaard systeemonderdelen voor alle toepassingen.

 • Veiligheidsscherm Xclimb 60

  Veiligheidsscherm Xclimb 60Veiligheidsscherm Xclimb 60

  Veiligheidsscherm Xclimb 60

  Met het veiligheidsscherm Xclimb 60 verlopen uw bouwwerkzaamheden op de bovenste verdiepingen van een hoogbouwproject in zeer veilige omstandigheden en beschermd tegen weersinvloeden. Het veiligheidsscherm Xclimb 60 is een hydraulisch klimmend systeem, dat bij vrije kraancapaciteit ook snel met de kraan kan worden verplaatst. De permanente geleiding aan het bouwwerk maakt het gebruik zelfs bij hoge windsnelheden mogelijk. Meerdere varianten bieden u optimaal afgestemde oplossingen voor elke toepassing.

 • Leuningstaanders

  LeuningstaandersLeuningstaanders

  Leuningstaanders

  Het beproefde systeem beschermt uw bouwteam optimaal en levert een belangrijke bijdrage tot een snel verloop van de werkzaamheden. Beschermde arbeiders werken veiliger, sneller en ook efficiënter – het voordeel van uw eigen succes.

 • Consolesteiger M

  Consolesteiger MConsolesteiger M

  Consolesteiger M

  De consolesteiger M is een gebruiksklare, lichte werk- en veiligheidssteiger voor extra veiligheid bij metselwerk en systeembouw. Door de EU bekroond, voldoet de consolesteiger M zowel aan EN 12811-1 voor werksteigers als aan DIN 4420 voor veiligheidssteigers.

Toon verdere resultaten