calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose

Wandbekisting

Doka biedt een breed gamma aan beproefde wandbekistingen voor alle mogelijke bouwsituaties, toepassingen en vereisten aan de betonoppervlakken.

Wandbekisting
 • Kaderbekisting Framax Xlife

  Kaderbekisting Framax XlifeKaderbekisting Framax Xlife

  Kaderbekisting Framax Xlife

  Framax Xlife is het kaderbekistingssysteem dat met slechts enkele elementen een consequent 15cm-raster kan realiseren, zowel staand als liggend. Alle verbindingsmiddelen en alle toebehoren passen naadloos in het raster – voor snelle bekistingen en een hoge rendabiliteit.

 • Kaderbekisting Framax Xlife plus

  Kaderbekisting Framax Xlife plusKaderbekisting Framax Xlife plus

  Kaderbekisting Framax Xlife plus

  Het eenzijdig bedienbare Framax Xlife plus-anker is het hoofdbestanddeel van de nieuwe kaderbekisting Framax Xlife plus, die tot een derde tijdsbesparing bij het be- en ontkisten oplevert. Dankzij de conische ankervorm zijn geen holle buizen en conussen benodigd. Innovatief: Voor de afdichting aan de ankerhuls worden geen onderdelen gebruikt die aan slijtage onderhevig zijn.

 • Kolombekisting Framax Xlife

  Kolombekisting Framax XlifeKolombekisting Framax Xlife

  Kolombekisting Framax Xlife

  Universele panelen uit het Framax Xlife-kaderbekistingsprogramma zijn ideaal om wisselende kolomsecties in het 5cm-raster te bekisten – zonder extra kolombekisting op het bouwterrein.

 • Dragerbekisting Top 50

  Dragerbekisting Top 50Dragerbekisting Top 50

  Dragerbekisting Top 50

  De dragerbekisting Top 50 is een projectspecifiek voorgemonteerde grootwandbekisting uit het systeem voor de meest uiteenlopende bekistingsopdrachten. Vorm, grootte, ankerbeeld en bekistingsplaat van de panelen kunnen aan elke behoefte worden aangepast.

 • Gevelbekisting Top 50

  Gevelbekisting Top 50Gevelbekisting Top 50

  Gevelbekisting Top 50

  De gevelbekisting Top 50 versnelt het bouwproces van prefab gevels en ter plaatse te storten kolommen, in dezelfde lijn of naar binnen geplaatst.

 • Kolombekisting Top 50

  Kolombekisting Top 50Kolombekisting Top 50

  Kolombekisting Top 50

  Complexe kolomsecties, grote kolomhoogten, veel herbruiken van de bekistingen, hoge eisen aan de betonoppervlakte – rendabel realiseerbaar met een op maat gemaakte kolombekisting Top 50.

 • Kaderbekisting Alu-Framax Xlife

  Kaderbekisting Alu-Framax XlifeKaderbekisting Alu-Framax Xlife

  Kaderbekisting Alu-Framax Xlife

  Door zijn lage gewicht brengt de Alu-Framax Xlife alle voordelen van de kaderbekisting Framax Xlife ook naar bouwterreinen zonder kraan. Uiteraard is een combinatie met Framax Xlife probleemloos mogelijk.

 • Kaderbekisting Frami Xlife

  Kaderbekisting Frami XlifeKaderbekisting Frami Xlife

  Kaderbekisting Frami Xlife

  De lichte bekisting Frami Xlife met robuust, thermisch gegalvaniseerd stalen kader is ideaal voor het snel en rendabel bekisten met of zonder kraan.

 • Kolombekisting Frami Xlife

  Kolombekisting Frami XlifeKolombekisting Frami Xlife

  Kolombekisting Frami Xlife

  Frami Xlife-uni-panelen zijn ideaal geschikt om kolomsecties met de hand of met de kraan te bekisten.

 • Dragerbekisting Top 100 tec

  Dragerbekisting Top 100 tecDragerbekisting Top 100 tec

  Dragerbekisting Top 100 tec

  Gebaseerd op de zwaar belastbare drager I tec 20 is de nieuwe dragerbekisting Top 100 tec de ideale oplossing, wanneer er ondanks een hoge betondruk en een grote tussenafstand tussen de ankers toch absolute maatvastheid vereist is. Vorm, grootte, ankerbeeld en bekistingsplaat van de panelen kunnen nu nog beter aan elke behoefte worden aangepast.

 • Steunbok

  SteunbokSteunbok

  Steunbok

  Waar wandbekistingspanelen niet door het beton verankerd worden, zorgen steunbokken voor een veilige afleiding van de betonneerkrachten via verankeringen onder 45°.

 • Ronde wandbekisting H 20

  Ronde wandbekisting H 20Ronde wandbekisting H 20

  Ronde wandbekisting H 20

  De ronde wandbekisting H20 is de praktische ronde wandbekisting voor gladde, ronde wanden en radiussen vanaf 3,50 m – traploos.

 • Kolombekisting RS

  Kolombekisting RSKolombekisting RS

  Kolombekisting RS

  Perfect ronde kolommen van de beste zichtbetonkwaliteit zijn mogelijk met de kolombekisting RS.

 • Kolombekisting KS Xlife

  Kolombekisting KS XlifeKolombekisting KS Xlife

  Kolombekisting KS Xlife

  Als een groot aantal vierkante en rechthoekige kolommen met variabele secties binnen een kort tijdsbestek en rendabel bekist moet worden.

Toon verdere resultaten